Gepost door Nicole DEVOECH op 15 april 2014 om 21u48

nee, alles is duidelijk voor mij ik reageerde enkel op de vraag van een lezeres welke bloem ze moest gebruiken.... daarom stelde ik voor : zet dat er aub bij, voor jullie is het toch niet moeilijk te vermelden welke soort van bloem of het aantal minuten dat iets ongeveer in de oven moet of het aantal grammen van gelatine in plaats van x aantal blaadjes (want zoals u weet zijn er verschillende gewichten van gelatine blaadjes )..... Ik stoor mij daar dus echt aan dat dit niet correct vermeld wordt in een receptuur ! Bedankt.

Reageer
Gepost door Solo op 15 april 2014 om 18u45

Hoi Nicole, is er iets niet duidelijk in dit recept? Waarmee kunnen we je helpen?

Reageer
Gepost door Nicole DEVOECH op 14 april 2014 om 21u15

Ik vind het steeds spijtig dat men : solo, libelle, meus,huysenthruit enz.... vergeet te vermelden 1) welke soort van bloem 2) hoeveel GRAM gelatine i.pl.v. aantal blaadjes; 3) welke bakplaat of bakvorm en zeker de diameter 4) de tijd dat iets in de oven moet staan of althans ongeveer voor koks moet dit toch niet moeilijk zijn ?

Gepost door Caretty op 06 augustus 2015 om 00u40

Volledig met je eens .

Reageer
Gepost door Solo op 11 oktober 2013 om 17u33

Hiervoor kan je patisseriebloem gebruiken.

Reageer
Gepost door rombabe op 08 oktober 2013 om 12u30

Welke bloem? zelfrijzende of patisserie of tarwe of....Dank

Reageer
Gepost door Solo op 22 augustus 2013 om 16u32

Proberen maar!

Reageer
Gepost door lilium op 20 augustus 2013 om 00u38

ziet er superlekker uit!

Reageer
Gepost door cuisinefun op 18 oktober 2012 om 14u16

Heb dit recept al geprobeerd met Solo en met Solo vloeibaar . Werkt alleen met Solo in blokvorm .

Reageer
Gepost door Duracel01 op 13 maart 2012 om 20u40

Bedankt

Reageer
Gepost door Solo op 05 maart 2012 om 13u02

Dank je wel voor de vraag . Afhankelijk van de concentratie van het extract kan dat enkele druppels tot een theelepel zijn. Het beste is dat je probeert met enkele druppels en dan eventueel nog meer bij doet. Succes !

Reageer
Gepost door Duracel01 op 26 februari 2012 om 13u25

Hallo iedereen Ik heb een vraagje over het recept: hoeveel vanille-escence moet erbij? of kan je dit kiezen naar smaak en het wafelijzer moet dit een bepaalde vorm hebben ( ik bedoel grote hokjes of kleine hokjes? Met vriendelijke groeten Duracel01

Reageer
Gepost door kiaraken op 12 december 2010 om 13u13

Echt lekker iedereen die een zoetebekje is zou het eens moeten proberen;

Reageer