Gepost door vanile op 25 oktober 2017 om 18u53

zeer/zeer/zeer lekker

Gepost door Solo op 06 november 2017 om 11u48

Hey Vanile, bedankt voor het compliment :) Groetjes, Solo.

Reageer
Gepost door kathleen devol op 28 oktober 2016 om 16u02

gewoon heerlijk geurend gebak met een potje koffie wie lust die niet ?? ik ga jullie recept proberen

Gepost door Solo op 04 november 2016 om 13u40

Hoi Kaatje, jammer om dat te horen. We bekijken wat we voor jou kunnen doen. Hou zeker je mailbox in de gaten! Groetjes, het Solo-team!

Reageer
Gepost door Rita Decoene op 24 mei 2016 om 18u44

de perencake met amandelen is heerlijk, smaakt naar meer

Gepost door Solo op 31 mei 2016 om 18u51

Dat is heel fijn om te horen Rita :-)

Reageer
Gepost door nancy louage op 08 april 2016 om 19u49

Ik heb de amandelcake gebakken. Hij is heel goed gelukt, heel erg lekker. Ik heb hem 50 minuten laten bakken. Dit recept is zeker voor herhaling vatbaar!!

Gepost door Solo op 12 april 2016 om 13u50

Dat horen we heel graag Nancy :-)

Reageer
Gepost door Annie Bols op 27 mei 2015 om 14u55

Heb hem gisteren gebakken. Na 45 minuten en geprikt met breinaald waar niets meer aan kleefde hem uit de vorm gehaald. In het midden nog deeg!! Spijtig want de smaak is super. Wat doe ik fout?

Gepost door Solo op 29 mei 2015 om 18u14

Hey Annie, we merken dat er bakfans zijn die wat problemen ondervinden met deze perencake. Het is moeilijk in te schatten aan wat de fout ligt, we vermoeden dat de hoeveelheid peer ervoor zorgt dat het deeg niet bakt in het midden. We passen het recept snel aan aan de ideale grammen peer. Bedankt voor je geduld! Groetjes

Gepost door Annie Bols op 03 juni 2015 om 18u51

Heb hetzelfde recept terug gebruikt maar grotere vorm en 60minuter laten bakken.PERFECT GELUKT

Gepost door sonja roelant op 03 augustus 2015 om 15u27

Ik neem altijd een ronde bakvorm en is nog nooit mislukt.

Gepost door kundun op 04 april 2016 om 21u13

Gisteren deze cake gebakken en na 45 minuten was het midden ook nog niet volledig uitgebakken (ik prik altijd eens aan de rand en eens in het midden). Oven afgelegd en de cake nog 5 min in de oven laten staan en daarna was hij perfect! Super receptje

Reageer
Gepost door anne1200 op 23 mei 2015 om 13u31

amandelcake met peren gebakken was heerlijk!!!!!!!!!! maar met wel langer staan dan 45 min iedereen was blij !!!!!!!! over dit recept !!!! bedankt

Gepost door Solo op 29 mei 2015 om 18u14

Met veel plezier, Anne!

Reageer
Gepost door Nathalieke79 op 13 mei 2015 om 12u38

Perencake gebakken met gratis pakje pakje solo. Ik haeb hetzelfde probleem gehad als Elavie en ik had amandelpoeder gebruikt maar toch vonden wij de cake lekker jammer het had geen zicht op je bordje Carine

Gepost door Solo op 22 mei 2015 om 19u18

Hey Carine, bedankt voor je reactie. Ook hier is het moeilijk in te schatten wat foutliep. Misschien waren de peren net iets te rijp? Alvast succes met je volgende, lekkere perencake! ;)

Reageer
Gepost door Elavie op 10 mei 2015 om 15u40

Vandaag na vele, vele jaren wou ik deze cake bakken en zeker omdat ik zo'n gratis pakje had gekregen, vol goed moed eraan begonnen en alles zag er goed uit. Voor het uithalen heb ik zeker 4 x met een breinaald gevoeld of het goed gebakken was, alles droog, dus ik haal hem uit en na enkele ogenblikken draai ik deze om en wat gebeurt er ??? De zijkanten zijn mooi gebakken maar de binnenkant is nog lopende deeg, hoe kan dit, ik heb nochtans alles gedaan wat er vermeld stond, op 1 ding na, ik heb een amandelessence gebruikt daar ik geen poeder had, is dit de oorzaak? Daar gaat mijn traktatie voor mijne Moederdag, snik snik

Gepost door Solo op 22 mei 2015 om 19u18

Hoi Nancy, wat jammer dat jouw eerste bakervaring met onze Solo Patisserie wat tegenviel. We hebben jouw uitleg goed doorgenomen en het is moeilijk in te schatten wat fout is gegaan, aangezien je de breinaaldtest hebt gedaan en er niets aan bleef kleven. Wel vervang je die 100 gram amandelpoeder best niet zomaar door druppels essence (dat is een behoorlijk volume aan droge materie minder). Bij patisserie is het belangrijk dat je het recept volgt zoals het beschreven wordt en de verhouding van de ingrediƫnten respecteert. Op die manier moet het zeker lukken! Laat je ons weten hoe het deze keer verloopt? Groetjes, het Solo-team

Reageer
Gepost door Annick Laurez_2 op 29 april 2015 om 12u46

Ik heb recept uitgeprobeerd in mini-cakevormpjes en dit lukte ook prima. Ze smaakten overheerlijk. De baktijd verminderde ik wel tot 25-30 minuten.

Gepost door Solo op 08 mei 2015 om 20u06

Bedankt voor de tip, Annick!

Reageer
Gepost door bren0095 op 27 april 2015 om 14u03

gemaakt met glutenvrije zelfrijzende bloem van Doves Farm en prima gelukt. De volgende keer wel met slechts 1 peer. Valt uit elkaar nu waar er teveel fruit zit.

Reageer
Gepost door de kleine keukenprinses op 19 april 2015 om 22u15

het is heel lekker alleen laat ik er de peren weg omdat ik geen fruitcakes lust en ik doe ook maar 200g suiker maar voorde rest is het perfect

Reageer
Gepost door christine66 op 19 april 2015 om 02u58

ziet er lekker uit zeker de moeite om het eens te proberen en het duurt niet lang

Reageer