Gepost door 63Micheline63 op 25 augustus 2015 om 19u50

Appeltaart heel lekker heb die al gemaakt

Gepost door krijg vogel griep 123 boothe van papier op 28 september 2018 om 17u43

Goede middag mevrouw michelle; ik ben het oneens met u argument. Ik had de taart in mijn mond en hij smaakte naar de pure pest. bijdeze waarschuw ik u om in de toekomst u antwoord te bazeren op feiten en niet op u mening

Gepost door krijg vogel griep 123 boothe van papier op 28 september 2018 om 17u44

btw lyyy en ik hoor !je nog wel ihe schat

Reageer
Gepost door 63Micheline63 op 25 augustus 2015 om 19u48

aaappeltaart z

Reageer
Gepost door luclouisvl op 20 april 2015 om 21u42

Ik vind nergens op de website iets over bakken met de microgolf !! Ik heb namelijk geen gewone oven meer.

Gepost door Solo op 24 april 2015 om 19u17

Bedankt voor je reactie, Luclouisvl. We nemen jouw tip zeker mee voor onze Solo-chefs.

Gepost door krijg vogel griep 123 boothe van papier op 28 september 2018 om 17u46

met andere woorden je bent te skeer

Reageer
Gepost door Nele B op 25 oktober 2014 om 17u48

ik heb het 'nieuwe' recept net geprobeerd en volgens de letter gevolgd. Een kleine ramp... deeg plakt enorm, is een pasta, niet uit te rollen... heb op het einde als laatste redmiddel een half pak maĆÆzena plus moeten toevoegen om er nog iets mee te kunnen aanvangen...staat momenteel in de oven, ik vrees ervoor...

Gepost door Solo op 31 oktober 2014 om 15u01

Dag Nele, dit recept is in deze vorm getest en goed bevonden, dus we zien niet precies wat er bij jou is fout gegaan. Wat misschien helpt is dat je het deeg een halfuur laat rusten in de koelkast voor je het uitrolt op een rijkelijk met bloem bestoven wer

Gepost door krijg vogel griep 123 boothe van papier op 28 september 2018 om 18u04

Soms moet je ook op je gevoel koken laat je passie is zien die je in je hebt ik geloof in jou dus doe het en doe het voor god en jezus ze kijken vanuit de hemel op je neer. amen

Reageer
Gepost door Willy007 op 23 september 2014 om 17u23

Is dit recept al eens door jullie gemaakt??? Echt eens doen, 500g boter op 500g bloem, en daar 6 eierdooiers bij plus suiker... dit geeft een soort pasta, maar zeker geen deeg. mvg Willy.

Gepost door Solo op 29 september 2014 om 14u08

Dag Willy, we bekijken het recept en doen aanpassingen waar nodig.

Gepost door Solo op 13 oktober 2014 om 18u07

Hoi Willy, we hebben het recept nagekeken en je hebt gelijk. De ingrediƫntenlijst is intussen aangepast. Als je het recept nu nog een keertje uitprobeert zou je een heerlijke appeltaart moeten krijgen met deeg dat makkelijk uitrolbaar is. We vinden het echt fantastisch dat jij dit probleem zo snel onder onze aandacht hebt gebracht. Dankjewel voor je opmerkzaamheid! Groetjes, het Solo-team

Gepost door krijg vogel griep 123 boothe van papier op 28 september 2018 om 17u46

willlllllllllllly hallo

Reageer
Gepost door Willy007 op 21 september 2014 om 14u24

Het zou leuk zijn, wanneer er een recept op deze site staat dat dat correct is. Deze deeg is totaal fout. Onmogelijk uit te rollen! Laat aub weten hoe dit wel kan. Mvg Willy

Gepost door Solo op 22 september 2014 om 16u21

Wat jammer om te horen Willy. Wat liep er juist mis?

Gepost door Wendy's op 20 november 2014 om 20u56

Net de taart in de oven gezet! Bij het opruimen van de keuken viel me op dat de maizena er nog ongeopend bijstond. Dit komt namelijk niet voor in het recept. Hopelijk heeft dit geen invloed op mijn taart! Het deeg heb ik trouwens gemengd met mijn keukenrobot en was perfect uit te rollen!

Reageer