Gepost door zandneger op 26 juni 2014 om 23u11

jaaaaaaa dat is heel lekker

Reageer
Gepost door Solo op 23 juni 2014 om 14u31

Haloumi is inderdaad een vrij zoute kaas, omdat hij in gezouten wei gerijpt wordt. Als je niet zo van die smaak houdt, kan je de haloumi vervangen door stukjes geitenkaas of feta. Als je toch iets gegrild aan dit slaatje wilt toevoegen, zou je kunnen variëren met blokjes gegrilde tofu. Ook erg lekker én een gezonde bron van eiwitten. Laat het smaken! Groetjes, het Solo-team

Reageer
Gepost door Wendydingetje op 23 juni 2014 om 02u38

Ziet er lekker uit! Maar kan je de haloumi ook door een andere kaas vervangen? Zoja, de welke? Ik heb ooit eens haloumi gekocht en 'klaargemaakt', en dat was kei zout, dus vond ik niet zo lekker... (of moest ik er eerst iets mee doen om het wat minder zout te hebben? :))

Reageer
Gepost door ksellekaerts op 18 juni 2014 om 17u47

Top!

Reageer