Gepost door Love to Cook op 30 april 2014 om 20u17

Hallo Loetje, Ik eet graag radijsjes gewoon in schijfjes op een boterham met kaas of om te knabbelen met een tikkie aromat van Knorr. Jouw salade is nieuw voor me. Waar eet je het bij?

Gepost door Loetje123 op 01 mei 2014 om 00u11

Hallo Love to Cook, deze salade eet je bij allerlei Chinese /Oosterse ( wok)gerechten en rijst. Door de onregelmatige structuur door het kneuzen en scheuren trekt de smaak van de dressing echt goed in de radijs . Probeer maar eens . Leuk dat je me hebt toegevoegd!

Gepost door Love to Cook op 01 juni 2014 om 18u28

Deze radijsjes salade vandaag gemaakt. Heel erg lekker. Iets te zoet naar mijn smaak, maar dat is een volgende keer aan te passen. Ik proefde ook de smaak van de sesamolie erg goed.. Erg lekker en voor herhaling vatbaar. Dank je wel voor dit recept

Reageer