Gepost door ProFumi op 11 oktober 2014 om 12u18

heb alles gedaan zoals beschreven maar mijn deeg is kurkdroog en brokkelt. Wat doe ik fout?

Gepost door Solo op 17 oktober 2014 om 15u53

Probeer je anders eens wat melk toe te voegen?

Reageer
Gepost door ProFumi op 10 oktober 2014 om 11u55

Kan dit ook met bladerdeeg?

Gepost door Solo op 10 oktober 2014 om 15u24

Dat kan inderdaad perfect, maar dan mag je ze max een kwartiertje laten bakken, om aanbranden te voorkomen.

Gepost door Solo op 10 oktober 2014 om 15u25

Dat kan inderdaad perfect, maar dan mag je ze max een kwartiertje laten bakken, om aanbranden te voorkomen.

Reageer
Gepost door Trijntje89 op 11 november 2012 om 22u14

Het deeg is iets te droog, ik heb er nog wat melk bij gedaan na 4 uur in de koelkast en daarna nog wat laten rusten in de koelkast. Ik had wel een korrelige massa toen ik er voor het eerst melk bij deed.

Reageer