Gepost door Jeanne-2-Solo op 25 november 2016 om 15u00

Moet je voor de oreotaart de helft van de slarooom nemen voor de kaas en de andere helft voor de chocomouse want daar staat de hoeveelheid niet bij

Gepost door Princesslettuce op 20 oktober 2017 om 11u13

Ik snap er ook niks van! Ik heb de taart al vaak gemaakt en ik meng gewoon de helft van het kaas/slagroom mengsel onder de chocomousse. Dan blijft er wel niks meer over om de taart wit mee te maken achteraf maar dat is niet zo erg. :)

Reageer
Gepost door biancapunie op 27 oktober 2015 om 20u41

Ik wil dit graag maken voor een zwangere vriendin. Kan ik dit ook zonder de eieren?

Gepost door Princesslettuce op 20 oktober 2017 om 11u15

Ik zou eens opzoeken of je een recept kan vinden voor chocomousse zonder eieren. Dan kan je dat eventueel in de plaats maken als bovenste laag :)

Reageer
Gepost door Jessicaaaaa op 19 oktober 2015 om 02u55

Hoe komt het dat jou taart er wit uit ziet ? Want die van mij ziet er bruin uit door de melkchocolade. Moest ik het met witte chocolade doen ?  Mijn taart is ook super lopend, weet u misschien wat ik er aan de basis hiervan ligt ?

Gepost door Princesslettuce op 20 oktober 2017 om 11u14

Ze smeren er zogezegd nog de tweede helft van het kaas/room mengsel op, maar dat klopt niet want die heb je nodig voor je chocomousse. Mijne ziet er altijd uit alsof hij uit drie laagjes bestaat: een oreo bodem, een witte room, en bovenop bruine chocomousse :)

Reageer