Ik snap er ook niks van! Ik heb de taart al vaak gemaakt en ik meng gewoon de helft van het kaas/slagroom mengsel onder de chocomousse. Dan blijft er wel niks meer over om de taart wit mee te maken achteraf maar dat is niet zo erg. :)
Ik wil dit graag maken voor een zwangere vriendin. Kan ik dit ook zonder de eieren?
Ik zou eens opzoeken of je een recept kan vinden voor chocomousse zonder eieren. Dan kan je dat eventueel in de plaats maken als bovenste laag :)
Hoe komt het dat jou taart er wit uit ziet ? Want die van mij ziet er bruin uit door de melkchocolade. Moest ik het met witte chocolade doen ? Mijn taart is ook super lopend, weet u misschien wat ik er aan de basis hiervan ligt ?
Ze smeren er zogezegd nog de tweede helft van het kaas/room mengsel op, maar dat klopt niet want die heb je nodig voor je chocomousse. Mijne ziet er altijd uit alsof hij uit drie laagjes bestaat: een oreo bodem, een witte room, en bovenop bruine chocomousse :)
Gepost door Jeanne-2-Solo op 25 november 2016 om 15u00
Moet je voor de oreotaart de helft van de slarooom nemen voor de kaas en de andere helft voor de chocomouse want daar staat de hoeveelheid niet bij