Gepost door Dianaberton op 12 februari 2014 om 20u44

Hallo, ik zou dit recept eens heel graag uitproberen maar ik vind het raar dat er maar 2 eetlepels bloem in het recept zitten. Zijn jullie zeker dat dit klopt? Ik vind het wel heel weinig bloem in verhouding met de andere ingrediënten.

Gepost door Love to Cook op 13 februari 2014 om 09u11

Hallo Dianaberton, Ik heb nog eens gegoogeld naar dit recept. Je komt er veel tegen op het internet. In verhouding lijkt 2 el bloem inderdaad weinig, maar in al dit soort oreobrownie recepten wordt er maar 2 el bloem gebruikt. Groetjes en ik hoop nog van je te horen als ze gelukt zijn en gesmaakt hebben.

Reageer
Gepost door Love to Cook op 24 oktober 2012 om 21u33

Hallo Sarah, Leuk dank je wel. Hopelijk hoor ik hoe het heeft gesmaakt. Groetjes Love to Cook

Reageer
Gepost door SarahGiebens op 24 oktober 2012 om 21u26

Ik ben echt dol op oreo koekjes én op brownies dus ik ga dit recept zeker eens proberen. Echt superorigineel

Reageer
Gepost door Love to Cook op 20 oktober 2012 om 16u23

Hoi Monique, Ik ben ook meer voor hartig. Maar....met dit recept wil ik mezelf "belonen"als wat kilootjes ben afgeslankt, vandaar dat ik het recept heb opgeladen.

Reageer
Gepost door Monique_14 op 20 oktober 2012 om 15u10

Ik had het inderdaad verkeerd ingetikt!! Maar.......ik heb ze nog nooit eerder gezien, ik ben echt geen zoetebek en kijk zelden wat er in de koekjesrekken ligt in de supermarkt, Groetjes!

Reageer
Gepost door Love to Cook op 20 oktober 2012 om 14u10

Hoi Monique, Het zijn OREO KOEKJES Google... Oreo (koekje) Oreo-koekjes Oreo is een merk van koekjes van de Amerikaanse firma Nabisco, dat voor het eerst op de markt kwam in 1912. Binnen de huidige receptuur, die werd geïntroduceerd in 1952, bestaat het koekje uit twee ronde chocoladekoekjes met daartussen een zachte, zoete, witte vulling (meestal aangeduid als cream of crème). Naast de klassieke variant zijn inmiddels ook variaties hierop te verkrijgen, zoals Oreo-koekjes overgoten met melkchocolade of witte chocolade, versies met dubbele vulling (alleen in de Verenigde Staten), varianten met andere smaken en mini-Oreo's. De Oreo-koekjes hebben over de jaren een cultstatus bereikt. Er bestaan talloze recepten waarin ze voorkomen, zoals van shakes en taarten. En McDonald's heeft eind 2009 een Oreo-McFlurry op de markt gebracht. Groetjes LTC

Reageer
Gepost door Monique_14 op 20 oktober 2012 om 13u58

Hallo LTC, ORIOkoekjes, nog nooit van gehoord, ik heb het ook opgezocht op google, geen antwoord gevonden! Groetjes Monique

Reageer