Gepost door bolleke81 op 07 mei 2017 om 14u10

Hallo, kan je deze ook op voorhand bakken en dan later even terug opwarmen in de oven. Alvast bedankt

Gepost door Solo op 09 mei 2017 om 15u26

Dag Bolleke81, ja dat is geen enkel probleem. Geniet ervan en laat ons zeker weten of het gesmaakt heeft! Groetjes, het Solo-team

Reageer
Gepost door hedera op 01 januari 2016 om 15u59

Ik heb het deeg ingesmeerd met kruidenkaas! Staat dikwijls op het menu! De volgende stap ga ik het eens met een vel (of half vel) filodeeg proberen en een heel dun laagje kruidenkaas. Twijfel nog tussen frituren of ovenbakken.

Gepost door Solo op 12 januari 2016 om 13u15

Hey hedera, je kan beide manieren eens uitproberen. Laat maar weten wat je ervan vond en wat je de beste manier vindt.

Gepost door bernard serghini op 09 februari 2016 om 15u34

in de oven zal zo i zo minder vettig zijn aan u lijn denden dag

Reageer
Gepost door chrea op 16 december 2015 om 19u26

Suppergemakkelijk en toch heelijk krokant, TOP!!!!

Gepost door Solo op 18 december 2015 om 15u02

Dankjewel Chrea!

Reageer
Gepost door miramarc op 30 november 2015 om 15u33

waar vind ik die saus in de supermarkt ? kan deze ook vervangen worden door andere kruidenkaas?

Gepost door Solo op 01 december 2015 om 15u53

Hoi Miramarc, vraag even aan een winkelbediende waar je de mierikswortelsaus kan terugvinden. Opgelet, dit is géén kruidenkaas! Maar je kan natuurlijk wél kruidenkaas gebruiken als je dat lekkerder vindt.

Reageer
Gepost door rombabe op 10 november 2015 om 15u57

Kan je alles op voorhand klaarmaken en op het laatst ze bakken of word dit ook koud gegeten.

Gepost door Solo op 12 november 2015 om 16u16

Je kan dit zeker een tijdje op voorhand maken Rombabe, maar je kan ze natuurlijk ook koud eten.

Reageer
Gepost door Treibeltje op 04 november 2014 om 14u13

Dat is precies wat ik zoek , iets heel anders voor een aperitief hapje , bedankt.

Gepost door patatina op 19 maart 2015 om 12u39

Ja heel lekker..je kan ook alle kruidenkazen gebruiken en ook ricotta wat ik altijd gebruik..maar je kan eindeloos variëren...zoals rode pesto..enz

Reageer
Gepost door Stef250870 op 10 september 2014 om 11u23

Heel simpel maar lekker en geslaagd aperitiefhapje

Reageer
Gepost door marc v h op 03 augustus 2014 om 21u12

BEDANKT,ga het morgen proberen

Reageer
Gepost door elk45 op 03 augustus 2014 om 20u36

@ Marc Gewoon op dezelfde stand van wafels.

Reageer
Gepost door Solo op 25 april 2014 om 14u40

Fijn om te horen!

Gepost door marc v h op 03 augustus 2014 om 19u16

op hoeveel gr of stand moeten die gebakken worden?

Reageer
Gepost door hedera op 19 april 2014 om 02u31

Verdorie dat is lekker, ik heb het een hele tijd geleden gemaakt en nu kom ik het terug tegen. Joepie. Staat volgende week weer ergens op het menu.

Reageer
Gepost door Offday op 21 maart 2014 om 20u16

.

Reageer