Gepost door Trijntje89 op 14 oktober 2012 om 17u47

Dag Nathalie. Ik heb dit receptje ondertussen al tig keer gemaakt en heb bij deze ook mijn eigen versie op Solo staan: https://www.solo.be/nl/recepten/speculoosmousse-bron-solobe.htm. Op het fotootje zie je hoe ik ze serveer. Je moet ze wel even in de koelkast zetten zodat de smaak van de speculoos naar de mascarpone gaat, hé. Mijn vader kwam nog met het idee om vlak voor het serveren wat 'verse speculoosbrokjes' toe te voegen voor een crunchy effect. Groetjes, Trijntje

Reageer
Gepost door MagicAngel op 27 februari 2012 om 18u48

Hey Trijntje, Ik zou het eens moeten wegen aan hoeveel gram ik kom met 10 koekjes, ik neem die van Lotus zelf, maar zit zonder dus ik kan het nu niet direkt voor je doen :-) Die foto is wel geen foto van mij dat is eentje die ik van het net heb gehaald. Leuk dat je mijn receptje probeerd. Grtjz Nathalie

Reageer
Gepost door Trijntje89 op 26 februari 2012 om 17u04

Zoals ik eerder poste heb ik me zonet aan deze speculoosmousse gewaagd. Die van mij ziet er helemaal niet zo donker uit als op de foto. Ik had wel geen aparte koekjes dus ik heb 60 gram speculoos genomen. Misschien iets te weinig. Aan hoeveel gram komen jullie met 10 koekjes?

Reageer
Gepost door Trijntje89 op 26 februari 2012 om 14u55

Ga ik deze middag eens uitproberen. Heb nog speculoos over van Sinterklaas die maar niet opgeraakt. :)

Reageer
Gepost door charlottehuygh op 09 juli 2011 om 21u52

Dit is echt een geweldig receptje! Behoorlijk zwaar (door de mascarpone) - maar zoete zonden vragen dit soms ;D Persoonlijk heb ik speculoos niet helemaal gemixed, waardoor er knapperige brokjes ontstonden - altijd prettig om twee verschillende soorten structuren in je mond te hebben! Vast en zeker een aanrader! Ik heb op top o

Reageer