Gepost door Lottemie op 08 maart 2014 om 11u54

Vanavond hebben we gasten. Dit gaat zeker op het menu staan. Het moet niet altijd te ingewikkeld zijn.

Reageer
Gepost door Solo op 25 november 2013 om 11u47

Druivenpitolie heeft inderdaad een specifieke smaak die perfect tot zijn recht komt in koude bereidingen als mayonaise. Maar ook een klassieke slaolie kan perfect voor deze bereiding.

Reageer
Gepost door fluffyke op 19 november 2013 om 15u40

Kan het ook met een andere olie? Of is die druivenpitolie echt een smaakmaker van het gerecht?

Reageer
Gepost door lisatje86 op 03 november 2013 om 21u13

Super lekker hapje! Zeker voor herhaling vatbaar!

Reageer
Gepost door Solo op 18 juni 2013 om 18u03

Laat ons weten of je het lekker vond Viviane!

Reageer
Gepost door vivianev op 11 juni 2013 om 18u07

dit ga ik zeker proberen !

Reageer
Gepost door Solo op 08 november 2012 om 16u36

Hou je ons op de hoogte? Tot binnenkort voor nog meer leuke scampi gerechten.

Reageer
Gepost door OOGJE op 04 november 2012 om 11u06

dit ga ik zeker proberen ! alles met scampi heeft bij ons een speciale plaats !

Reageer
Gepost door Solo op 11 juli 2012 om 15u37

Dank je wel voor de vraag. Alles hangt af van de maat van de sneetjes natuurlijk.

Reageer
Gepost door Knuffeltje_46 op 11 juli 2012 om 13u01

Dit wordt één van de hapjes op mijn feestje, maar is 12 sneden brood niet wat veel? Lijkt me zo'n hele hoop in vergelijking met 1 takje peterselie.

Reageer
Gepost door woefieke op 25 december 2011 om 18u27

kei lekker zo te zien

Reageer
Gepost door EBE op 03 juni 2011 om 14u02

Lekker en snel klaar

Reageer