Gepost door angel777 op 06 april 2015 om 17u26

wokken : mijn favoriet ! vlug klaar,weinig afwas en ook restjes kunnen erin verwerkt worden !

Reageer
Gepost door Tina955 op 18 november 2014 om 02u56

Laten we die wokpan nog maar eens bovenhalen! :)

Reageer
Gepost door Katleen taens op 05 november 2014 om 14u03

mmm, altijd lekker. En supersnel klaar met een zakje wokgroentjes ivp verse groenten te snijden.

Gepost door Solo op 07 november 2014 om 13u35

Inderdaad Katleen, smakelijk!

Reageer
Gepost door patriciavs op 15 september 2014 om 21u32

heel lekker en gezond gerechtje

Reageer
Gepost door hildeDP op 08 mei 2014 om 08u26

Al enkele keren klaargemaakt en telkens super lekker

Reageer
Gepost door Solo op 17 april 2012 om 18u27

Dank je wel voor de leuke tips!

Reageer
Gepost door Cupcake20 op 12 april 2012 om 00u13

Super lekker!! Ik heb gewoon een koffie lepel gemberpoeder en currypoeder gebruikt. En ipv een peper cayennepeper poeder. Verder ook gedroogde koriander maar wel verse pijpajuintjes tegen het einde er aan toegevoegd. De rijst heb er tussen gemengd. Wel terug verder op smaak gebracht.

Reageer
Gepost door Solo op 14 maart 2011 om 16u29

Je kan er zowel groene als rode currypasta voor dit gerecht gerbruiken AnneleenP. Smakelijk en succes!

Reageer
Gepost door flupke46 op 08 maart 2011 om 17u55

je kan ook deze van de colruyt gebruiken, heeft een sterkere smaak dan de andere.

Reageer
Gepost door flupke46 op 08 maart 2011 om 17u55

je kan ook deze van de colruyt gebruiken, heeft een sterkere smaak dan de andere.

Reageer
Gepost door Monique_14 op 08 maart 2011 om 15u36

Het maakt eigenlijk niet veel uit welke gele currypasta je koopt, een huismerk, vb Delhaize...Carrefour... of eventueel suzywan, de smaak is practisch hetzelde.

Reageer
Gepost door AnneleenP op 08 maart 2011 om 13u24

Welke currypasta gebruik je hierbij? Er zijn zoveel verschillende soorten, dat ik uiteindelijk niet meer weet welke te kiezen.

Reageer