Gepost door Solo op 20 september 2011 om 16u02

De melk zorgt ervoor dat het geheel mooi egaal bakt. Gebruik je minder melk, dan loop je het risico dat dit niet het geval zal zijn.

Reageer
Gepost door Myriam Ansoms op 05 september 2011 om 22u46

1 liter melk lijkt me zoveel klopt dit wel?

Reageer
Gepost door Solo op 24 december 2010 om 10u43

Dit gerecht is met gedroogde pruimen. Smakelijk!

Gepost door Florby op 07 januari 2014 om 18u03

De taartvorm voor 4 personen, 20 cm kan toch niet meer gebruikt worden voor de ingrediƫnten van taart voor 8 personen! Ik gebruik meestal een taartvorm van 28 cm doormeter en 350 gram deeg om de taartbodem te vullen.

Reageer
Gepost door suzanne jacobs op 13 december 2010 om 00u18

kan dit recept met verse of gedroogde pruimen?

Reageer
Gepost door Solo op 29 november 2010 om 18u07

Absoluut. Maar het mag ook iets minder als je dat liever hebt. Smakelijk!

Reageer
Gepost door alfreda op 16 november 2010 om 11u23

heb het gisteren gemaakt met krieken op eigen nat, goed laten verlekken, het was zéér lekker, misschien had het nog een tikje langer in de oven gemogen

Reageer
Gepost door pomie op 12 november 2010 om 13u52

"Neem de schaal uit de oven en verdeel de pruimen in de schaal. Giet de rest van het beslag in de schaal. Zet de schaal in de oven gedurende ongeveer 20 à 25 minuten", ..... is dat ook op 200° graden? Alvast bedankt!

Reageer