Gepost door sheila laenen op 10 mei 2014 om 13u45

doe je daar dan geen banketbakkerscrème bij?

Reageer
Gepost door vanessaluca op 26 april 2014 om 10u16

er staat i kop suiker en 1 kop bloem maar hoeveel is dat in gram?

Gepost door Monique_14 op 28 april 2014 om 22u24

Vanessaluca, ik heb dezelfde vraag gesteld aan Chantal een héél tijdje geleden, ze heeft me geantwoord dat het 150 gram suiker moet zijn en 100 gram bloem, de flantaart die ik maak volgens haar recept lukt altijd en is zéér lekker!! Groetjes!

Reageer
Gepost door Chantal999 op 24 juni 2011 om 14u04

@nisrine : dit staat er toch. Totale bereidingstijd is 60 min. :. voorbereidend werk : 15 min. baktijd : ong. 45 min. dus totale bereidingstijd : ong. 60 min.

Reageer
Gepost door nisrine op 19 juni 2011 om 22u22

hoelang duurt het??

Reageer
Gepost door Chantal999 op 16 februari 2011 om 20u59

Monique, is de inhoud van een gewoon koffiekopje en dit zal ongeveer een 150 gram suiker zijn en 100 gram zelfrijzende bloem.

Gepost door Monique_14 op 02 februari 2013 om 15u25

Chantal, er zit een héél tijdje tussen mijn vraag en het bakken van deze taart, maar......het resultaat is FANTASTISCH!! Ik mag ze gerust in de toonbank van de bakker zetten!!! Hartelijk bedankt voor het recept! Groetjes Monique

Gepost door Chantal999 op 02 februari 2013 om 17u06

Doet me plezier dat je een fantastisch resultaat hebt gekregen. Laat het smaken ! Groetjes Chantal

Reageer
Gepost door Monique_14 op 09 februari 2011 om 23u15

Chantal999 ik werk niet graag met koppen als maat.....enig idee hoeveel suiker en bloem in gewicht een kop van je vertegenwoordigd?

Reageer