Gepost door agorissen op 19 december 2014 om 13u02

Hier is het super gelukt. Allen mijn topping die bestond uit iets tiramisu- achtige creme was te loperig. Mijn man om slagroom gestuurd zodat ik deze er nu over kan doen om de biscuit toch nog te redden.

Reageer
Gepost door Beccatje op 15 mei 2013 om 12u01

dit gaan we dit weekend even proberen heb mijn ventje een heerlijke biscuit beloofd

Reageer
Gepost door Solo op 09 december 2010 om 18u49

Biscuit bakken is inderdaad niet makkelijk. Let er misschien op dat je de oven tijdens het garen niet open doet en dat de oven goed op temperatuur is voor je er de taart inschuift. Succes!

Reageer
Gepost door RastaPat op 26 november 2010 om 19u55

Hallo...Dit is inderdaad een makkelijk recept. Het enige waar ik mee zit is dat na 30 minuten op 170°C de biscuit verre van gaar is. Ik werk wel met een combi-oven. Hetelucht dus en geen gas. Ik zet de deeg op de rooster, dus midden van de oven. Kan 1 van deze dingen het probleem zijn? De eiwitten worden luchtig geklopt en zakt niet in tijdens het mengen met de eigelen en de bloem en komt mooi omhoog in de oven. De eerste was hij perfect, maar toen heeft de deeg 30min op 170 en 10min op 180 in de oven gestaan. Open gesneden en opgevuld met verse slagroom en kiwi...superlekker. Maar nu lijkt het me niet zo goed meer te lukken. Raar he?

Reageer
Gepost door Verbist-Pauwel op 22 mei 2010 om 19u35

Hier was ik naar op zoek, dank je :o)

Gepost door Carmen88 op 18 oktober 2015 om 22u26

Welke maat vorm gebruik je bij deze hoeveelheid?

Reageer