Gepost door Ingepruts op 08 januari 2016 om 10u04

Hallo Peter, ik heb deze crème onlangs gemaakt voor tussen mijn bokkepootjes. Hij was erg lekker van smaak, maar te lopend. Kan dit ook lukken met een ei minder? Vriendelijke groet, Inge

Reageer
Gepost door peter_2 op 04 november 2012 om 00u24

@Sarah de botersmaak valt goed mee, maar het blijft toch wel een créme van boter hé. Maar met een smaakje erdoor moka,rum,chocolade,cuberdon,....enz valt de botersmaak ook een beeetje meer weg. Het scheelt ook wel met wat voor boter je werkt.Melkerijboter zoals in dit recept is een wat zachtere boter.

Reageer
Gepost door SarahGiebens op 20 oktober 2012 om 18u29

proef je de boter er heel sterk door of valt dit goed mee? Elke keer als ik zo'n recept probeer neemt de boter de overhand :s

Reageer
Gepost door peter_2 op 22 juni 2010 om 01u03

Het zou moeten lukken met diabeet suiker maar het aantal gram zoetstof zal waarschijnlijk minder moeten zijn, Het zal een beetje experimenteren worden. Het belangrijktste is eigenlijk dat je echte boter gebruikt. Als het gelukt is laat gerust iets weten,het recept kan een hulp zijn voor anderen.

Reageer
Gepost door Bitchke op 21 juni 2010 om 14u10

Kun je ook creme au beurre maken met diabeet suiker????

Reageer