Gepost door Kleinebeer51 op 24 februari 2012 om 22u02

Kan mij iemand vertellen welke roomkaas er best gebruikt wordt voor dit recept. Mijn taart is lekker van smaak, maar slap en moeilijk te snijden.

Reageer
Gepost door mickeymike op 12 november 2011 om 18u12

ik denk dat er iets niet klopt aan de verhouding, is 500 g speculoos niet teveel en moet dit niet 50 g zijn ? ik verkrijg totaal geen deeg en als ik het geheel in een kom doe dan is die voor 2/3 gevuld met speculoos en 1/3 met kaas wat doe ik fout ?

Reageer
Gepost door Solo op 29 augustus 2011 om 17u21

Dank je wel voor de opmerking, turkooiseke. Indien nodig, kan je volgende keer een beetje meer water toevoegen tot je een deeg bekomt dat je goed kunt kneden. Succes!

Reageer
Gepost door turkooiseke op 19 augustus 2011 om 01u41

denk dat er iets ontbreekt om de speculoos samen te houden? boter misschien? heb de taart voor familie klaar gemaakt en de bodem viel uiteen? ze was wel zeer lekker van smaak.

Reageer
Gepost door Solo op 14 december 2010 om 21u35

Reken ongeveer 150 gr roomkaas en uiteraard kan je zelf opgeklopte room gebruiken maar dat vraagt iets meer tijd. Smakelijk!

Reageer
Gepost door annouschka1 op 30 november 2010 om 00u25

Wil ditgraag eens proberen maarheb toch 2 vraagjes. Hoeveel is een pakje roomkaas? En kan je die slagroom uit een spuitbus niet vervangen door zelf geklopte slagroom? Graag een antwoord want lijkt me wel heel lekker.

Reageer