ik denk dat er iets niet klopt aan de verhouding, is 500 g speculoos niet teveel en moet dit niet 50 g zijn ? ik verkrijg totaal geen deeg en als ik het geheel in een kom doe dan is die voor 2/3 gevuld met speculoos en 1/3 met kaas wat doe ik fout ?
Dank je wel voor de opmerking, turkooiseke. Indien nodig, kan je volgende keer een beetje meer water toevoegen tot je een deeg bekomt dat je goed kunt kneden. Succes!
denk dat er iets ontbreekt om de speculoos samen te houden? boter misschien? heb de taart voor familie klaar gemaakt en de bodem viel uiteen? ze was wel zeer lekker van smaak.
Reken ongeveer 150 gr roomkaas en uiteraard kan je zelf opgeklopte room gebruiken maar dat vraagt iets meer tijd. Smakelijk!
Wil ditgraag eens proberen maarheb toch 2 vraagjes. Hoeveel is een pakje roomkaas? En kan je die slagroom uit een spuitbus niet vervangen door zelf geklopte slagroom? Graag een antwoord want lijkt me wel heel lekker.
Gepost door Kleinebeer51 op 24 februari 2012 om 22u02
Kan mij iemand vertellen welke roomkaas er best gebruikt wordt voor dit recept. Mijn taart is lekker van smaak, maar slap en moeilijk te snijden.