Gepost door Candy Vermote op 04 november 2010 om 22u31

Megapebbels, welke koekjes gebruikte je om te verbrokkelen?

Reageer
Gepost door saralien op 23 oktober 2010 om 17u40

De suikersiroop lukt me maar niet, nu heb ik de suiker rechtstreeks bij mijn eiwit gedaan en zo opgeklopt. Je mag toch geen warm met koud mengen heb ik me laten wijsmaken?? En als ik dat papje laat afkoelen, word het gewoon terug korrelig? Een nacht in de frigo gezet, maar hij steef niet op. (mijn Baileys was nog warm als ik mijn opgeklopte eiwitten eronder deed) Dan heb ik hem maar in de diepvries gegooid en ik moet zeggen... Mmmnjam! Mijn beste, mislukte receptje ooit! :-)) Maar zou toch ook graag willen zien dat dit wel lukt, iemand tips? Voor de suikersiroop en voor het feit dat hij niet opsteef? thx!!

Reageer
Gepost door pipo,123 op 14 augustus 2010 om 14u36

Veel dank aan Megapebbels; je gouden raad vooraf heeft me echt geholpen ! Heel lekker en geslaagd. Toch maar 4 glaasjes kunnen vullen. Badankt Solo.

Reageer
Gepost door tsf26659 op 22 januari 2010 om 21u47

Heeft er iemand een idee hoeveel caloriën er in dit nagerecht zitten?

Reageer
Gepost door Solo op 12 januari 2010 om 16u41

Goede tip!

Reageer
Gepost door nixke op 30 december 2009 om 22u17

Heeeeel lekker ! Een klein glaasje is genoeg want het is redelijk zwaar. Er staat voor 6 personen maar ik heb het recept verdubbeld en daar kreeg ik nog maar 5 glaasjes mee gevuld!

Reageer
Gepost door Solo op 18 december 2009 om 19u49

Leuke tips!

Reageer
Gepost door Sofie Nolmans op 16 december 2009 om 09u51

Goed idee die koekjes! Die ga ik volgende week voor kerst er zeker aan toevoegen...

Reageer
Gepost door megapebbels op 11 december 2009 om 11u03

Ik ben blij dat ik dit voordien eens getest heb. Als je de suikersiroop bij je eiwit doet moet je dit vlug eronder mengen om klonters te vermijden. Pas ook op als je je eiwit met Baileys in een pan met warm water klopt, het water mag niet koken anders stollen je eieren te vlug. Het is wel een aanrader!! In mijn glaasjes leg ik eerst een laagje verbrokkelde koekjes. Mmmmm.....

Reageer
Gepost door Solo op 08 december 2009 om 19u22

Een aanrader voor kerst!

Reageer
Gepost door dewatte op 16 november 2009 om 20u32

Heel lekker! Ik heb het gemaakt met Baileys met caramelsmaak, een echte aanrader. grtz........

Reageer