Gepost door solomien op 17 maart 2012 om 23u03

Ziet er heel lekker uit,en er is niet veel werk aan, om ze klaar te maken,dat ga ik ook eens uitproberen en zie wat het resultaat is

Reageer
Gepost door katlonos op 25 augustus 2011 om 00u02

Ik heb meer appel gebruikt en er wat kaneel op gestrooid. Ze moest toch iets langer in de oven dan aangeduid staat. Ik vond het niet zo super...

Reageer
Gepost door Candy Vermote op 14 december 2010 om 20u58

@ Suzanne : ik gebruik de dunne.

Reageer
Gepost door suzanne jacobs op 13 december 2010 om 00u57

dikwijls zijn er misverstanden tussen speculaas en speculoos de dikke is speculaas, de dunne harde speculoosjes ik vermoed dat voor dit recept toch speculoos gebruikt word?

Reageer
Gepost door Solo op 30 maart 2010 om 23u57

Je kan de room opkloppen, maar dat moet absoluut niet. Smakelijk !

Reageer
Gepost door Candy Vermote op 18 maart 2010 om 22u09

@ Sin: ik voeg hem gewoon toe, maar misschien geen slecht idee om hem op te kloppen (luchtiger?).

Reageer
Gepost door sin op 15 maart 2010 om 11u42

Moet ge de room eerst opkloppen of gewoon toevoegen.

Reageer
Gepost door powerlite op 16 februari 2010 om 20u11

@candy, bedankt dat gaan we zeker eens doen. volgend weekend al denk ik.

Reageer
Gepost door Candy Vermote op 09 februari 2010 om 20u59

@ Powerlite: Ze bedoelt inderdaad 400 ml of 0,4 liter !!! Maar je moet het echt eens proberen. De taart is overheerlijk.

Reageer
Gepost door powerlite op 09 februari 2010 om 18u54

met 4 liter room erin , tzal wel zijn dat hij zwaar is ;-)

Reageer
Gepost door Candy Vermote op 26 november 2009 om 18u06

Super lekker, super snel en super makkelijk !!!! Een aanrader.

Reageer
Gepost door baziel_1 op 24 oktober 2009 om 01u21

lekkere taart maar zwaar als dessert na een maaltijd, beter bij de koffie of als 4 uurtje.

Reageer