Gepost door Solo op 11 januari 2012 om 18u10

Dank je wel voor de vraag, anncares. Zoals Monique al aangaf, reken je best ongeveer 25-30 minuten per 0,5 kg.

Reageer
Gepost door Monique_14 op 13 december 2011 om 15u12

Voor varkensgebraad reken je 1 uur braadtijd per kg vlees, het vlees mooi laten aanbakken en nadien op klein vuur laten garen.

Reageer
Gepost door anncares op 13 december 2011 om 14u16

en als je geen oven hebt? hoe lang moet gebraad opstaan?

Reageer
Gepost door Gonda_3 op 15 november 2010 om 17u25

Heel lekker... Heb het echter zonder jeneverbessen klaargemaakt.

Reageer
Gepost door bernadet op 17 juli 2010 om 10u57

Lijkt mij lekker, staat op mijn lijst om te proberen.

Reageer
Gepost door U752763 op 01 juli 2010 om 14u42

ik ga dit recept zeker proberen

Reageer