Gepost door Andre 666 op 23 augustus 2021 om 17u15

De enige echte !!!!! Iets waar ze in gigantisch veel restaurants nog geen weet van hebben al is het zo simpel en goedkoop om te maken. Wat ik soms doe om het beetje minder scherp te maken voor sommigen is wat mayonaise er nog bij doen.

Reageer
Gepost door jazzyspi op 11 februari 2020 om 16u55

Super lekker, poepsimpel en héél snel klaar !!!!!

Reageer
Gepost door Flore Van Olmen op 24 juli 2015 om 21u21

Super lekker! Het is net dezelfde smaak als je een potje in de winkel koopt.

Reageer
Gepost door Superlinneke op 12 juli 2015 om 15u03

Simpel als bonjour en ooh zó lekker. Het sausje is klaar op 5 minuutjes, vanaf nu maak ik dit altijd zelf!

Reageer
Gepost door flatron7000 op 24 mei 2013 om 22u53

Dit receptje en foto komt van de foodblog http://meersmaak.blogspot.be/

Reageer
Gepost door Linny op 26 maart 2011 om 15u24

i.p.v. water, neem ik altijd het sap van de mosselen, dit geeft een fijnere smaak. groetjes!

Reageer
Gepost door swalder op 27 september 2009 om 16u24

Het is nog steeds mosterd, met een 'd'... Bedankt voor dit eenvoudige recept!

Reageer