Gepost door nadinetavernie op 14 april 2013 om 23u52

Heb deze middag klaargemaakt lekker maar denk dat mijn patatjes en courgette te dun gesneden waren een beetje aangebakken kan iemand me aub laten weten hoe dik mijn sneetjes moeten zijn zou het graag zaterdag nog eens maken en bijna vergeten hoeveel laagjes leggen jullie boven elkaar alvast bedankt

Gepost door Monique_14 op 15 april 2013 om 14u53

Nadine, ik leg de schijfjes dakpansgewijs zodat ze mekaar maar voor de helft bedekken, zo worden ze gelijktijdig gaar en plakken ze niet aan mekaar. groetjes!

Gepost door nadinetavernie op 15 april 2013 om 18u04

Dank u wel voor de tip groetjes

Reageer
Gepost door mjammjam op 22 maart 2013 om 13u37

kan het ook met een andere kaas?

Gepost door Monique_14 op 22 maart 2013 om 17u24

Dit recept heeft echt wel een blauwe kaas nodig hoor, het hoeft geen sterke blauwe te zijn, fourme d'Amber of een cambozolla zijn uitstekend geschikt en overheersen helemaal niet, maar ze geven toch die bepaalde toets die het gerecht zo speciaal en lekker maken!

Reageer
Gepost door Solo op 14 augustus 2012 om 17u52

Dank je wel voor de leuke reactie Elsvandervelde.

Reageer
Gepost door Elsvandervelde op 12 augustus 2012 om 11u20

een heerlijk receptje!! fijn als zomers gerechtje maar eveneens leuk voor de feestdagen! bij ons was het heerlijk voor groot en klein!

Reageer
Gepost door Jasperina op 10 juli 2011 om 15u00

Hoi.Neem dit recept van je mee.Laat je iets weten zodra ik het gemaakt heb. Bedankt.

Reageer
Gepost door Monique_14 op 23 maart 2011 om 16u40

JA.........!!!!!! ik heb me schromelijk vergist, ik heb ook maar 0,5cl azijn gebruikt!! ik had zelfs de fout in het recept niet opgemerkt en ben automatisch voorzichtig geweest met de azijn. Ik heb johan op het verkeerde spoor gezet.....sorry hoor!

Reageer
Gepost door Solo op 23 maart 2011 om 16u15

Dank je wel voor de opmerking johan1979! We hebben het recept aangepast. Succes ermee!

Reageer
Gepost door Monique_14 op 12 maart 2011 om 20u51

Johan 1979, ik heb het recept al klaargemaakt en zoals ik al eens schreef.....het is héél lekker met 50cl cherryazijn, doe maar gerust hoor!!

Reageer
Gepost door johan1979 op 12 maart 2011 om 19u41

50 cl sherry azijn. klopt dat? moet dat niet 5 cl zijn.

Reageer
Gepost door Solo op 29 november 2010 om 18u07

Dat kan perfect! Smakelijk !

Reageer
Gepost door Monique_14 op 21 november 2010 om 15u37

Dit is een fantastisch lekker recept!! Maar.....gelukkig had ik het als voorgerecht gemaakt want het aardappel courgette mengsel is nogal zwaar, één serveerring volstaat bij de scampi's, waarvan het sausje echt subliem is! Een aanrader voor de feestdagen!!

Reageer
Gepost door Monique_14 op 17 november 2010 om 15u26

Kan cherryazijn vervangen worden door andere azijn? Ik vind die azijn niet in france.......

Reageer