Gepost door Tweetytje op 19 januari 2015 om 18u20

Lijkt mij zeer lekker en snel klaar! Zal ik zeker eens proberen.

Gepost door Solo op 23 januari 2015 om 14u48

Laat ons weten wat je ervan vond!

Reageer
Gepost door Solo op 24 oktober 2012 om 13u49

Anders de harde kern met een scherp mesje eruit snijden lukt ook.

Reageer
Gepost door Solo op 24 oktober 2012 om 13u49

Dank je wel Figalisa. Houd je ons op de hoogte?

Reageer
Gepost door Figalisa op 23 oktober 2012 om 15u02

ziet er mjammie uit! ik ga het zeker eens maken. ^^

Reageer
Gepost door onswaleken op 23 oktober 2012 om 09u26

Goede morgen, Dank je wel Lisetje,dat wist ik nu echt niet van die ajuin,de volgende keer probeer ik er aan te denken want ik hou enorm van witloof,groetjes.

Reageer
Gepost door Lisetje op 09 oktober 2010 om 21u11

Om de bitterheid tegen te gaan bij het stoven gewoon een gepelde ajuin in de kom leggen. Naderhand gewoon verwijderen.

Reageer
Gepost door Lieve_7 op 08 oktober 2010 om 17u16

Witlof is bij mij nummer 1 dus ga ik het zeker mken

Reageer
Gepost door U752763 op 07 oktober 2010 om 19u44

witlof is mijn favoriete groente, dus ga ik dit zeker maken

Reageer