Gepost door pascal lekker op 15 februari 2017 om 15u52

lekker en snel thx

Gepost door Solo op 22 februari 2017 om 12u33

Hey Pascal, lekker hoeft inderdaad niet altijd lang te duren! Groetjes, het Solo-team

Reageer
Gepost door Stefan Mack op 15 oktober 2015 om 16u33

Dit is nu eens echt voor mij.

Gepost door Solo op 22 oktober 2015 om 16u57

Uitproberen maar!

Reageer
Gepost door niknak op 02 september 2015 om 21u22

Super simpel en lekker

Reageer
Gepost door dominique61 op 29 april 2015 om 19u19

Echt heel lekker en zuiders ,zomers.

Gepost door Solo op 04 mei 2015 om 18u06

Hey Dominique, bedankt voor je fijne reactie. Geniet van die zomer op je bord! ;)

Reageer
Gepost door Lottemie op 16 april 2014 om 18u16

Topgerecht!

Reageer
Gepost door Solo op 11 oktober 2013 om 17u33

Lekker!

Reageer
Gepost door AuthenticTaste op 09 oktober 2013 om 20u06

Heerlijk om hierbij kleine witte champignons te serveren: in dikke plakjes gesneden en kort opgebakken met look, pezo en citroentijm, mjam!

Reageer
Gepost door Solo op 19 augustus 2013 om 17u20

Normaal gezien is 20-25 min voldoende. Maar het kan zeker geen kwaad om de gaarheid even te checken door eens in de patatjes te prikken.

Reageer
Gepost door LesleyG op 13 augustus 2013 om 20u49

Is 20min echt voldoende om de patatjes gaar te hebben, of is dit afhankelijk van het type aardappel dat gebruikt wordt?

Reageer
Gepost door Solo op 08 juli 2013 om 17u30

Daarmee kan je inderdaad niet veel mis doen.

Reageer
Gepost door Mieke62 op 07 juli 2013 om 00u03

Look, tijm en rozemarijn, een heerlijke combinatie!

Reageer
Gepost door Solo op 18 juni 2013 om 18u03

Nochtans gaan Solo Vloeibaar en patatjes echt heerlijk samen, toch eens proberen!

Gepost door ilse wouters op 13 augustus 2013 om 21u43

geloof dat mijn commentaar niet helemaal begrepen is : als je het gerecht zuiders noemt, dan gebruik je in de eerste plaats zuiderse ingrediƫnten, dus olijfolie ipv margarine-boter. Tuurlijk dat patatjes en solo goed samengaan, maar de naam is erg misleidend.

Reageer