Gepost door fanniwan op 04 maart 2016 om 20u35

Lekker en simpel. Bij ons was de wrap een beetje koud, mss iets lekker als hij wat warmer is en bij de saus kan je mss ook appeltjes doen voor een pittigere smaak

Gepost door Solo op 11 maart 2016 om 16u56

Ja inderdaad! Dankjewel voor de tip!

Gepost door RobinR op 25 maart 2017 om 17u09

Appeltjes lijkt me inderdaad een goed idee bij dit recept, ga ik zeker uitproberen.

Reageer
Gepost door jasonhayley op 02 juni 2015 om 19u18

En was het lekker?

Reageer
Gepost door Sara94 op 02 oktober 2014 om 17u30

dit ga ik sebiet toch is klaar maken hoor ziet er geweldig lekker uit.

Gepost door jasonhayley op 02 juni 2015 om 19u18

En was het lekker? Zou het morgen maken mar eventueel curryaus zelf maken

Reageer
Gepost door Shari1 op 19 januari 2012 om 16u15

Reageer
Gepost door Shari1 op 19 januari 2012 om 16u14

Reageer
Gepost door sim_2 op 17 maart 2010 om 03u39

het is lekker maar ik maak het met fijn genipperd en lichtjes gebakken vlees en met sla en nog goed gekruid mmmmm

Reageer
Gepost door Tamara13 op 21 september 2009 om 13u21

Hierbij kan je ook andere groenten bijvoegen, mogelijkheden zat. Ipv zakje kerriesaus kan je je saus ook zelf maken en zo een andere smaak creeëren.

Gepost door Mkestie op 04 september 2013 om 19u53

hey... heb je eventueel suggesties ivm de saus zelf maken? Ben niet zo'n fan van deze kant en klare versie maar heb ook nog nooit zelf een lekkere gemaakt.

Gepost door Trijntje89 op 10 september 2013 om 01u02

Mkestie: om de saus zelf te maken: 50 gr bloem, 50 gr boter, 500 ml melk en 1 koffielepel kerrie... recept van de 'boerinnenbond'. Je zal wel eens moeten uittesten naar hoeveelheid toe.

Gepost door jasonhayley op 02 juni 2015 om 22u19

Of de kerriesaus van sonja kimpen is ook heel lekker ben ook niet echt fan van de kant en klare versie

Reageer