Chips en kaasjes aan de kant! We bijten de spits af met originele aperitiefhapjes en verfijnde minigerechtjes. Laat je trouwens niet misleiden. Een chic hapje hoeft niet per se moeilijk te zijn en veel tijd te kosten. Heel wat van onze hapjes kan je vooraf klaarmaken. Op het moment zelf zorg je alleen voor de finishing touch.

Pak uit met 10 heerlijke partyhapjes

Wil je de gasten op je kerst- en nieuwjaarsdiner meteen in feeststemming brengen? De easy amuses in deze nieuwe Solo-kookgids zijn de way to go! Onze foodbloggers tonen jou hoe je met Solo en een paar feestelijke ingrediënten in een handomdraai échte aperotoppers op tafel tovert. Het resultaat? Instagrammable, all the way.

Download je hapjesgids

100% kans op slagen met deze videorecepten

Niets makkelijkers dan gewoon kijken hoe het moet, toch? Dankzij deze videorecepten zet jij stap voor stap een overheerlijk gerecht op tafel. Snel, simpel en zonder stress!

Solo’s kooktips en keukengeheimen

Keukenhulp nodig? Hey, hallo, daar is Solo! Wij selecteerden voor jou de slimste tips, handigste trucjes en lekkerste recepten om elke keer een tiptop gerecht op tafel te zetten.

Makkelijke recepten waar iedereen van houdt

Op zoek naar die ene klassieker op grootmoeders wijze? Of liever een verrassend gerecht dat echt iederéén omverblaast? Deze makkelijke recepten vallen altijd in de smaak!

Toon meer lekkers