Niets is feestelijker dan een lekker stukje gebraad uit de oven. Of je nu houdt van boterzacht rundvlees, van varkensvlees van eigen bodem of van smaakvol gevogelte: voor een heerlijk plakje gebraad...

schuift iedereen met plezier de beentjes onder tafel. Ook als hobbychef is gebraad een plezier om mee te werken. Eens je het vlees, het gevogelte of de vis in de oven hebt geschoven, kan je gerust even het glas heffen met je tafelgasten.

100% kans op slagen met deze videorecepten

Niets makkelijkers dan gewoon kijken hoe het moet, toch? Dankzij deze videorecepten zet jij stap voor stap een overheerlijk gerecht op tafel. Snel, simpel en zonder stress!

Solo’s kooktips en keukengeheimen

Keukenhulp nodig? Hey, hallo, daar is Solo! Wij selecteerden voor jou de slimste tips, handigste trucjes en lekkerste recepten om elke keer een tiptop gerecht op tafel te zetten.