Welkom in Foodlife

Onze Solo-bloggers zijn rasechte foodies die je gegarandeerd doen watertanden. Ze zoeken de nieuwste foodtrends op en delen inspirerende ervaringen op onze nieuwe Foodlife-blog.

Toon alleLaat je inspireren

Ontdek onze bloggers

Kokerellen.be instagram pinterest other Ellen is een 27-jarige Antwerpse foodie met een passie voor snel, gemakkelijk en gezond koken met weinig ingrediënten, zonder moeilijke technieken of keukengerief. Ze houdt ervan om haar vriend(inn)en en familie te verwennen met iets lekkers, simpel en vernieuwend zonder de hele dag in de keuken te moeten staan.
Elien's Cuisine instagram other Ik ben Elien, afkomstig uit de stille Kempen op de purperen hei, in België. Sinds 2 januari 2015 heb ik een kookblog, nl. Elien’s Cuisine. Mijn kookblog bevat een verscheidenheid aan recepten. Van voedzaam-gezond tot caloriebommetjes, van snelle doordeweekse recepten tot iets moeilijkere uitdagingen voor in het weekend. Daarnaast ben ik ook een enorme "baking addict", dit komt waarschijnlijk doordat ik enorm graag dessertjes eet.
roeckiesworld instagram other Ik ben Bart, beter gekend als Roeckiesworld. Ik vind het gewoon genieten als ik in de keuken bezig ben. Het ontspant me volledig, waarschijnlijk omdat het iets totaal anders is dan waar ik dagdagelijks mee bezig ben (runnen van een school). Koken of bakken voor vrienden en familie = zalig!
Alicia's Kitchen Antics pinterest other Ik ben Alicia en mijn blog bestaat nu ongeveer 5 jaar. Ik ben begonnen met mijn blog omdat iedereen me mijn receptjes vroeg en toen heeft een vriendin me gezegd dat het voor mij makkelijker zou zijn als het online stond. Et voilà! Alicia's Kitchen Antics was geboren! Ik focus op eten dat ik elke dag kan klaarmaken, vaak redelijk gezond, dagelijks eten dat niet te veel tijd in beslag neemt.
Helen Verhelst instagram Mijn naam is Helen Verhelst, van #HelenKookt. Door de jaren heen is mijn passie voor lekker eten enorm hard gegroeid! Op mijn IG-account kom je geen moeilijke of gecompliceerde recepten tegen met 100 ingrediënten, maar eenvoudige lekkernijen. Aangezien ik zelf nog studeer, maak ik graag dingen klaar die niet te veel tijd in beslag nemen zoals een fruitige smoothiebowl of een gezonde lunch. Ik hou het dus graag simpel, gemakkelijk en snel zonder al te veel gedoe :-)
Koken Op Hakken instagram other Hé hallo mijn naam is Stephanie, ik ben in mijn happy twenties en totally foodminded. Lekker uit gaan eten staat dan ook regelmatig op mijn programma maar het meeste plezier beleef ik wanneer ik zelf in de keuken aan de slag ga en lekker kan kokkerellen voor mijn familie en vrienden. Eten is echt nooit veraf in mijn leven, ook niet op mijn werk! Snelle maar toch smakelijke gerechtjes die je door de week gemakkelijk op tafel tovert zijn mijn specialiteit.
Tuur met pruimen other Wij zijn Bart en Yanne! De naam van onze blog 'Tuur met pruimen' verwijst naar onze oudste zoon Tuur. Bij zijn geboorte werden potjes confituur als ‘doopsuiker’ meegegeven, gelabeld met ‘Tuur met pruimen’, ‘Tuur met abrikozen’, ‘Tuur met aardbeien’, … De leuke woordspeling bleef hangen in 2012 bij het kiezen van een naam voor onze foodblog. We koken thuis erg gevarieerd, want Yanne is vegetarisch (Bart niet) en onze 3 oudste kinderen hebben ook al hun duidelijke voorkeuren (lees: afkeuren). Een echte uitdaging dus, maar zo brengt onze blog voor elk wat wils.
Macaron Manon instagram other Manon van Macaron Manon heeft een passie voor lekker eten en samen tafelen. Ze bakte haar eerste cake toen ze 5 was, kookte voor de familie op haar 12de en organiseerde etentjes voor haar medestudenten tijdens haar studies. Na de universiteit trok ze naar de koksschool en nu verdient ze de kost als culinair journalist en foodstyliste. In de keuken van Manon is er altijd plaats voor dessert maar Manon serveert ook heel wat gezonde gerechten. Voor haar draait alles om de juiste balans. Ze laat zich graag inspireren door exotische wereldkeukens en specerijen en kiest daarbij doorgaans voor eenvoudige en snelle gerechten. Als het feest is, laat ze zich helemaal gaan en staat ze met plezier een hele dag in de keuken voor een uitgebreide maaltijd!
Miette instagram other Je kent me misschien nog wel van Mijn Pop-uprestaurant 2016, daar is het allemaal begonnen, mijn passie voor eten. Daarnaast is reizen een enorme bron van inspiratie voor mij. Ik vind het fantastisch om te kijken hoe ze aan de andere kant van de wereld koken en hoe ze hun gerechten kruiden. Je zal hier dus makkelijke maar ook iets moeilijkere recepten vinden. Maar ze zijn het zeker waard om te proberen! ;-)
Cookameal instagram other "De liefde van de man gaat door de maag", en zo begon ook mijn liefde voor koken. De man van je dromen ... Die moet goed eten, toch? Met mijn blog wil ik dan ook iedereen inspireren om achter de kookpotten te kruipen. Ik ben geen geschoolde kok. Een leergierige hobbykok en een enthousiaste gastvrouw, dat wel. Het is net dat enthousiasme voor koken, dat ik aan jou wil doorgeven aan de hand van mijn heerlijke coockamealtjes: het is makkelijker dan je denkt! Koken zoals ik dat het liefste doe, is koken zonder al te veel poespas. Simpele kost met een verrassende twist!
Sandrine Corman Hallo, ik ben Sandrine, tv- en radiopresentatrice maar vooral trotse mama van 2 mooie zonen, voor wie ik ontzettend graag kook. Wat ik dan juist kook? Ontdek het hier op mijn pagina.
Goestjes instagram other Hoi ik ben Jozefien van Goestjes.be en ik ben een foodie in hart en nieren. Mijn blog startte ik intussen een aantal jaren geleden om mijn passie voor alles wat met eten te maken heeft met zoveel mogelijk mensen te delen. De recepten die ik deel op Goestjes.be en op mijn Instagram (goestjesjozefien) zijn eenvoudig en lekker en meestal niet zo heel ongezond (af en toe eens zondigen mag, toch?). Bij mij draait het vooral rond gezelligheid creëren aan tafel, zonder al te veel stress. Want samen lekker eten, dat is toch het leukste dat er is?