Artikel ***** (2 stemmen)

Zomerse nagerechten op de bbq

Eens die heerlijke portie brochetten, spare-ribs of scampispiesjes wat verteerd zijn, is het tijd voor iets zoets. Gloeit de barbecue nog na en geeft hij nog een draaglijke hitte vrij? Dan is het tijd om uit te pakken met een heerlijk dessert, vers van de grill!

Sluit je barbecue met vrucht af...

Vooral fruitige desserts doen het altijd bijzonder goed als afsluiter van een geslaagde barbecue. Je kan het fruit rechtstreeks op de rooster leggen en er op het bord allerlei lekkere toppings bij serveren. Maar nog spannender wordt het als je die smaakmakers en papillotte meegaart met je fruit. Door alles samen ‘op te sluiten’ in een zakje van aluminiumfolie krijg je echte smaakbommetjes waarmee je je gasten gegarandeerd verbluft.

Meteen van grill of gegaard in papillot: deze 8 dessertrecepten voor bbq-fans bieden voor ieder wat wils.

Geef je reactieAndere Solo-leden over dit artikel (0)