Artikel **** (1 stem)

Zo bewaar en gebruik je munt

  • 1 reactie
  • 0 keer bewaard
  • 13.718 keer bekeken

Hoe bewaar ik verse munt?
Bewaar de takjes verse munt in koud water in de koelkast. Zo blijven ze mooi stevig.

Bij mayonaise?
Voeg munt toe aan mayonaise of yoghurtsaus. Dat maakt het geheel wat pittiger.

Vers of gedroogd?
Gebruik bij voorkeur verse munt. Die bevat veel meer smaak dan gedroogde munt.

Welke munt in de keuken?
In de keuken gebruik je kruismunt of groene munt. Die hebben zachtere blaadjes dan pepermunt en zijn milder van smaak.

Meer weten over munt? Klik hier.

 

Andere Solo-leden over dit artikel (1)

Gepost door antoinette van de kerckhove op 20 maart 2015 om 11u34

ik gebruik sinds jaren niets dan SOLO en olijfolie. Heb al eens iets anders geprobeerd MAAR kom altijd terug op SOLO