Artikel **** (2 stemmen)

Yummie broodjes voor de lunch

Verras je familie (en jezelf!) met deze originele en razend lekkere sandwiches voor in de brooddoos. Da’s gegarandeerd scoren!

Foodpairing op je brood

Het verrassende van een lekker lunchbroodje zit ‘m vaak in de combinatie van beleg en garnituur. Als je het slim aanpakt, wordt zo’n sandwich al snel een minimaaltijd die de concurrentie met een warme lunch of een slaatje met gemak aankan. De clubcombo van ham, kaas, rauwe groentjes en mayo kennen (én lusten) we allemaal. Maar ooit al een broodje met vorstelijke parmaham en verse vijgen geproefd? Of een Noorse sandwich met gerookte zalm en versgeraspte venkel en dille? Probeer ze en ontdek de ultieme foodpairing op je brood!

Varieer keer op keer

Maar niet alleen het beleg maakt het verschil. Er zijn broodsoorten genoeg om haast elke dag een ander, origineel lunchbroodje in je lunchbox te stoppen: van ciabatta en focaccia tot pitabroodjes en krentenbollen. OK… een verse witte boterham smaakt altijd, maar ontdek zeker ook eens hoe lekker een sandwich met volkoren-, rogge- of 10-granenbrood kan zijn. Ze kunnen de smaak van je beleg helemaal tot zijn recht doen komen, én ze zitten bovendien boordevol gezonde vezels en voedingstoffen. Da’s dubbel scoren, dus.

Andere Solo-leden over dit artikel (0)