Artikel ***** (1 stem)

Uw kookboek aanvullen met lekkere gerechten

Uw kookboek staat vol lekkere recepten, maar er is vast nog plaats voor meer. Op onze website kunt u allerlei recepten vinden; van goedkope en snelle receptjes tot feestelijke en makkelijke recepten. Maak uw keuze uit vijfduizend recepten: hoofdgerecht, voorgerecht en dessert, maar ook hapjes, drankjes, bijgerechten en soepen.

Uw kookboek in digitale vorm

Al de recepten opschrijven die u op de website vindt, is erg tijdrovend. Waarom niet de recepten die u graag wilt uitproberen online verzamelen en bewaren in uw kookboek? Met Solo’s persoonlijk kookboek getiteld ‘My Open Kitchen schrift ’ kan dit. Dit online schrift staat u toe om al uw favoriete recepten te bewaren met slechts één muisklik. Bovendien beperkt de inbreng zich niet tot de recepten die online te vinden zijn. Zo kunt u ook uw eigen recepten toevoegen. Ook erg leuk is het feit dat u uw gerechten kunt delen met vrienden en andere leden. Als zij niet weten wat ze vandaag weer kunnen klaarmaken, dan kunt u hen voorzien van een inspirerend gerecht! Kortom, My Open Kitchen is een handige tool om ook online een kookboek bij te houden.

Recepten voor uw kookboek

Op Solo’s website vindt u tal van recepten om uw kookboek mee aan te vullen. Wij geven graag alvast enkele lekkere gerechten mee als starttip! Een lekker bijgerecht dat niet uit uw kookboek kan ontbreken, is gebakken aubergine met mozzarella. Hiervoor heeft u nodig: 1 aubergine, 1 portie mozzarella, vers gemalen peper, basilicumblaadjes, een halve eetlepel balsemazijn en 3 eetlepels Solo Vloeibaar. De aubergine moet verdeeld worden in acht ronde plakken die u bestrooit met zout en tien minuten laat trekken. Daarna worden de plakken drooggedept met keukenpapier. Verhit dan Solo Vloeibaar in de pan en bak de aubergineplakjes gedurende vijf minuten per kant. Bedruip ze vervolgens met de balsemienazijn en bestrooi naar smaak met zout en peper. Laat de mozzarella uitlekken en verdeel in vier gelijke plakken. Schik op elk van de vier borden een plak aubergine met een paar basilicumblaadjes. Schik de mozzarella erop en bedek met de resterende aubergine. Vergeet ook niet in uw kookboek te zetten dat dit gerechtje erg lekker is met een fruitige witte wijn!

Inspireer anderen om hun kookboek uit te breiden

Wilt u ook anderen helpen hun kookboek uit te breiden? Deel dan zeker uw persoonlijke recepten met hen op de website van Solo en laat iedereen zo meegenieten van uw culinaire creaties

Andere Solo-leden over dit artikel (0)