Artikel ***** (2 stemmen)

Solo stelt voor: creatief met thee

Ouderwets eenvoudig. Tijdloos lekker.

Het klinkt misschien onwaarschijnlijk, maar thee kan je niet alleen serveren bij een lekker stukje gebak of kraakverse koekjes. In combinatie met de juiste ingrediënten is thee ook bijzonder lekker bij een maaltijd. Zo gaan asperges en groene thee perfect samen. En zwarte thee geeft ganzenlever en amandelen een extra smaakdimensie. Deze eigenzinnige foodpairing lijkt op het eerste gezicht wat eigenaardig, maar wie ze aandurft mag een aangename verrassing verwachten.

Wist je dat foodpairing in België ontstaan is? Vanuit ons land veroverde de trend inmiddels de hele wereld. Bij foodpairing vergelijkt men smaakaroma's van ingrediënten op wetenschappelijke wijze. Op basis daarvan ontdekken we hoe we met originele combinaties tot verrassende en heerlijke resultaten kunnen komen.

Solo stelt voor: 3 maal creatief met thee

In gerechten, gebak, cocktails, hapjes,… er zijn tientallen recepten waar thee geslaagd gecombineerd wordt met minder voor de hand liggende ingrediënten. En het leuke is dat je echt geen chef-kok moet zijn om jezelf en vrienden of familie te verrassen met unieke theecombinaties.

We stellen je 3 heerlijke combinaties met Solo en Lipton-thee voor. Succes gegarandeerd!

Klaar voor meer inspiratie over thee en gebak? Volg Lipton op Facebook.

Andere Solo-leden over dit artikel (0)