Artikel **** (3 stemmen)

Ovenheerlijke zelfgebakken koekjes met Solo

  • 1 reactie
  • 22 keer bewaard
  • 69 116 keer bekeken

Niets is eenvoudiger om mee te starten dan je eigen koekjes bakken. De basisingrediënten heb je vast nu al in huis: bloem, eieren, suiker en Solo. Je tovert dus zó de heerlijkste koekjes uit de oven. En het leuke is: je kan altijd een stapje verder gaan, door extra smaakmakers en toppings toe te voegen. Voor je het weet heb je een échte bakklassieker in de vingers waarvoor vrienden en familie graag bij jou op de koffie komen.

Een goed bewaard geheim om je koekjes langer vers te houden

Zelf koekjes bakken doe je met liefde en plezier. Dus natuurlijk wil je ervoor zorgen dat al die lekkere speculaas, kattentongen en macarons zo lang mogelijk vers en krokant blijven. Dat doe je door ze, nadat ze volledig afgekoeld zijn, te bewaren in een licht- en luchtdichte koektrommel. Kies een mooi, decoratief exemplaar: dat kan zo op tafel als blikvanger bij het dessert.

Ovenheerlijk: zelfgebakken koekjes met Solo

Zin om eens uit te pakken met heerlijke versgebakken koekjes uit eigen keuken? Ga meteen aan de slag: wij kozen voor jou 15 originele koekjesrecepten uit. Ze zijn stuk voor stuk lekker, makkelijk zelf te maken, en smaken gegarandeerd naar meer…

15 keilekkere koekjes uit eigen keuken

Andere Solo-leden over dit artikel (1)

Gepost door jantje1987 op 13 januari 2017 om 13u27

waar vind ik het recept van de koekjes van de bovenste foto?

Gepost door Solo op 16 januari 2017 om 16u12

Hey Jan, jammer genoeg staat dit exacte recept niet op onze website. Dit recept van zandkoekjes lijkt er wel op en is een echte aanrader: https://www.solo.be/nl/recepten/zandkoekjes-met-frambozenjam/. Nog veel bakplezier gewenst! Groetjes, het Solo-team.