Artikel * (1 stem)

Makkelijk gerechten vinden met de handige zoekfunctie

Op onze website vindt u tal van gerechten. De recepten opzoeken kan heel makkelijk. Zo kunt u al uw keuzes verfijnen om het gerecht te vinden dat perfect bij uw smaak past. Kies uit feestelijke gerechten of gerechtjes die snel klaar zijn, goedkope gerechten of makkelijk klaar te maken gerechtjes. Wilt u graag andere zoekfactoren gebruiken, dan kan dit ook: type, menugang, bereidingstijd, soort keuken, seizoen, gelegenheid… U kunt het allemaal zelf bepalen en zo tot een lekker recept komen!

Oosterse gerechten: tal van recepten

Waarom niet eens enkele oosterse gerechten uitproberen? De gerechten die u op de website van Solo vindt, gaan van loempia’s en Chinese soep tot gerechten als Japans stoofvlees en Indische lamsstoofpot. Dit laatste gerecht vraagt drie kwartier bereidingstijd, maar is zeker de moeite waard. U kunt bovendien opteren om in deze gerechten Solo te vervangen door Solo Light: de smaak van Solo blijft behouden, maar u krijgt minder calorieën binnen. Heerlijk toch?

Bewaar uw favoriete gerechten in uw persoonlijk receptenschrift

U kunt elke dag op zoek gaan naar een leuk gerecht, maar waarom niet alle gerechten verzamelen die u graag wilt uitproberen? Met Solo’s persoonlijke receptenschrift getiteld ‘My Open Kitchen schrift ’ kan dit. Dit online schrift staat u toe om al uw favoriete recepten te bewaren met slechts één muisklik. Bovendien beperkt de inbreng zich niet tot de recepten die online te vinden zijn. Zo kunt u ook uw persoonlijke recepten toevoegen. Ook erg leuk is het feit dat u uw gerechten kunt delen met vrienden en andere leden én vragen kunt stellen als er iets niet duidelijk is.

Gerechten delen en laten inspireren

Vraagt u zich geregeld af wat u nu vandaag weer zal klaarmaken of wilt uw gezin eens wat anders op tafel zien dan de gewone kost van alledag? Blader dan eens rustig door de recepten op de website van Solo, doe inspiratie op en probeer nieuwe gerechten uit. Zo wordt het elke dag een beetje feest aan tafel! Vergeet ook niet uw eigen creaties te delen met andere gebruikers van de website. Heeft u een recept waar u dol op bent? Voeg het dan toe aan de website van Solo en laat heel Vlaanderen meegenieten van uw lekkere gerechten. Zo wordt koken elke dag een gevarieerde en bevredigende bezigheid.

Andere Solo-leden over dit artikel (0)