Artikel (0 stemmen)

Lasagne

Lasagne lijkt een beetje op een tompoes, alleen is een tompoes van bladerdeeg gemaakt en niet gezouten. Deeg, saus en andere ingrediënten worden bij dit gerecht op een ingenieuze manier bovenop elkaar gelegd. Zelfs de meest veeleisende smaakpapillen kunnen daar niet aan weerstaan. Bovendien kan je aan dit ene gerecht zowel groenten, vlees als vis toevoegen. Lasagne is dus op die manier erg voedzaam.

Proef het verschil

Deegwaren blijven zonder twijfel de favoriet van elk gezin, vooral als ze op Italiaanse wijze zijn klaargemaakt. Helaas geraken keukenprins(ess)en soms ontmoedigd door een gebrek aan inspiratie. Waarom zou je je vertrouwde spaghettigerecht niet eens inruilen voor een zelfgemaakte lasagne? Het enige wat je hoeft te doen, is een van de vele bestaande recepten kiezen. Als je je pasta gewoonlijk met groenten klaarmaakt, kan je dat bij lasagne net zo doen. Aubergine, courgette en andere groenten kunnen je gerecht heerlijk verfraaien. Voor groene lasagne kan je zelfs spinazie toevoegen. Als jouw gezin toch eerder van spaghetti bolognese houdt, zal een lasagne met deze heerlijk smeuïge saus hen zeker weten te bekoren! Wil je je gerecht wat feestelijker maken? Voeg dan ook zalm of zeevruchten toe. Bepaalde soorten lasagne zijn redelijk moeilijk te bereiden, maar een eenvoudige lasagne vergt geen bijzondere kennis. Volg gewoon het recept, en je lasagne zal zeker lukken!

Geef je reactieAndere Solo-leden over dit artikel (0)