Artikel ***** (1 stem)

Ideetjes voor je paasbrunch

Maak het mooie weer met je paasbrunch

Wat is er gezelliger dan met familie en vrienden aan één grote tafel te genieten van al het lekkers dat de lente ons biedt? Met een beetje geluk kan dat zelfs al in de tuin of op terras, onder een heerlijk lentezonnetje. We zetten voor jou een paar leuke tafelideeën en 12 lekkere brunchrecepten op een rijtje.

Als je niet kunt kiezen tussen ontbijt en lunch...

Een brunch is de combinatie van een laat ontbijt en een vroege lunch. Dat betekent lekker lang aan tafel genieten van warme en koude gerechten. Meestal gebeurt dat in buffetvorm, met een ruime selectie aan brood, hartig en zoet beleg en vers vruchtensap. Maar daarnaast zijn er natuurlijk ook de lichte, warme lunchgerechten: Spaanse tapas en Italiaanse antipasti, eiergerechten, vitaminerijke soepjes en zelfs wokschotels met primeurgroentjes. En voor wie nog een plaatsje over heeft na al dat lekkers is er nog zaligs zoets in de vorm van ovenverse koekjes of een flinke punt paasgebak. Keuze te over om gezellig samen met je vrienden en familie van te genieten.

Het paasgevoel op tafel

Laat je inspireren door het voorjaar. Met tafellinnen in frisse lentetinten en bonte potjes met geurige lentebloemen zoals krokus en hyacinth. Of duik even in eigen tuin: niets brengt de lentegevoel beter in huis dan een een paar takken fruitbloesem in een grote vaas. En de gezellige sfeer, die maak je toch gewoon zelf?

Solo geeft je alvast wat inspiratie mee in de vorm van 12 lentefrisse paasrecepten. Laat het smaken!

Andere Solo-leden over dit artikel (0)