Artikel ***** (4 stemmen)

HEERLIJK VISMENU

Oké,  ‘t is gewoon een sjieke manier om te zeggen dat vis een glansrol speelt dit menu. Maar wees gerust: met dit verfijnde feestdiner laat je elke visliefhebber intens genieten tijdens de feestdagen.

Voorgerecht

Zeeduivelwangen op een bed van citrusvruchten

****
25 min

Het allerzachtste stukje van een van de zachtste vissoorten — je kent hem ook als lotte — steelt de show in dit feestelijke voorgerechtje.

Hoofdgerecht

Rollade van krokante kabeljauw, chutney van pompelmoes & basilicumolie

****
40 min

Waag je eens aan deze moderne versie van de overbekende loempia. De vulling van smeuïge visbrandade is hemels in combinatie met citrusvruchten.

Nagerecht

Bretoense koekjes met vanilleslagroom en clementines

****
20 min

Zelfgebakken koekjes met een heerlijke topping van vanille, slagroom en clementines. Tegen zo’n dessertje zegt niemand nee.

Geef je reactieAndere Solo-leden over dit artikel (0)