Artikel ***** (4 stemmen)
HEERLIJK VISMENU
Oké, ‘t is gewoon een sjieke manier om te zeggen dat vis een glansrol speelt dit menu. Maar wees gerust: met dit verfijnde feestdiner laat je elke visliefhebber intens genieten tijdens de feestdagen.

Voorgerecht
Zeeduivelwangen op een bed van cutrusvruchten
****
25 min
Het allerzachtste stukje van een van de zachtste vissoorten — je kent hem ook als lotte — steelt de show in dit feestelijke voorgerechtje.

Hoofdgerecht
Rollade van krokante kabeljauw, chutney van pompelmoes & basilicumolie
****
40 min
Waag je eens aan deze moderne versie van de overbekende loempia. De vulling van smeuïge visbrandade is hemels in combinatie met citrusvruchten.

Nagerecht
Bretoense koekjes met vanilleslagroom en clementines
*****
20 min
Zelfgebakken koekjes met een heerlijke topping van vanille, slagroom en clementines. Tegen zo’n dessertje zegt niemand nee.