Artikel *** (2 stemmen)

Goddelijke recepten voor taart die altijd lukken

  • 1 reactie
  • 24 keer bewaard
  • 78 116 keer bekeken

Je hoort fervente bakliefhebbers wel eens zeggen "Bakken, dat is als exacte wetenschap. Elk detail moet juist zitten." Dat klopt. Maar precies daarom kan iedereen het. Dus wil je met succes een heerlijke taart of een smakelijke cake op tafel zetten? Makkie: alles wat je moet doen is de hoeveelheid ingrediënten en de bereiding van het bakrecept nauwgezet volgen.

Cakebeslag, kruimeldeeg of biscuit… ze zijn niet moeilijk onder de knie te krijgen en de mogelijkheden zijn haast eindeloos. Je zal er versteld van staan hoe snel je resultaat boekt met de lekkerste recepten voor chocoladetaart, cupcakes of muffins.

Zelf proberen hoe eenvoudig en leuk bakken met Solo kan zijn?

Hieronder hebben we 20 even gemakkelijke als overheerlijke dessertrecepten voor taart en cake voor je uitgekozen. Schort, bakvorm en ovenwanten in aanslag en… bak ze!

Tien recepten voor taart die altijd lukken

Tien recepten voor heerlijke cake met een twist

Andere Solo-leden over dit artikel (1)

Gepost door vankerckhoveandree op 16 maart 2015 om 15u48

een reactie?wel sinds 3 dagen zoek ik het recept van DE afgebeelde chocoladetaart van"5 maal chocoladetaart"!!!!met die zalige chocolade topping en fruit die erafdruipt!NERGENS te vinden!NIET eerlijk vind ik!Ikwacht dus op DIT recept AUB,...

Gepost door Solo op 24 maart 2015 om 15u49

Hoi Andree, goed nieuws je hoeft niet langer te wachten! Het recept staat hier op onze site: https://www.solo.be/nl/recepten/lekker-luchtige-chocoladetaart/ Snel aan de slag dus en laat ons maar weten wat je ervan vond! Smakelijk :-)