Artikel ***** (2 stemmen)

5 x luvcakes voor je lief!

De liefde gaat door de maag! Dat is geen geheim... Verras jouw liefste met zoete, zelfgemaakte ♥cakes. Nog op zoek naar een romantisch plan voor je valentijnsdate? Sla samen aan het bakken!

Kriebels in de buik? Verklaar je liefde met vlinders of lieveheersbeestjes.

All you need is love … and cupcakes. Of liever: cakes. Want, wil jij eens extra scoren bij je valentijntje? Dan koop je dit jaar geen peperdure cadeaus. Met zelfgemaakte ♥cakes of andere verleidelijke valentijnsgerechten is het gegarandeerd liefde op het eerste gezicht. Wij inspireren je alvast met enkele romantische toppings om die smaakpapillen echt te verwennen.

Kriebels in de buik? Verklaar je liefde met vlinders of lieveheersbeestjes, gemaakt van aardbeien. Geef je daar nog wat bubbels bij, dan kan je verrassing al niet meer stuk. Zeg jij het liever met bloemen? Kan ook! Met blauwe bessen en frambozen doe jij je geliefde zeker blozen. Wil je het liever wat traditioneler, maak dan een hartje met kersen, koop kant-en-klare suikerhartjes of snij zelf een hartje uit rode rolfondant. Minder experimenteren, maar des te meer charmeren? Dan is jouw geheim wapen ‘chocolade’!

En voor de mannen: te veel toppings om uit te kiezen? Met een pracht van een ring boven op je ♥cake, gaat ze gegarandeerd voor de bijl! (Tip: met wat minder budget zijn ‘suikerparels’ een lekker alternatief ☺)

Nog meer romantiek in huis halen? Ga voor de ultieme verleiding met deze 12 tafeltips.

Cupido heeft nog veel meer verleidelijk in petto. Ontdek het hier... 

Andere Solo-leden over dit artikel (0)