use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Wortelcake met vanille ijs, passievruchten en kokosroom
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Wortelcake met vanille ijs, passievruchten en kokosroom

Wortelcake met vanille ijs, passievruchten en kokosroom

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    40 min
  • Porties
     
    6 porties

Ingrediënten
 

  • 150 gr bloemsuiker
  • 50 gr amandelpoeder
  • 50 gr bloem
  • 85 g Solo Vloeibaar
  • 100 gr eiwit
  • 2 geschilde en geraspte wortelen
  • 4 passievruchten
  • 2 eetlepels geraspte kokos
  • 2 dl room
  • 1 eetlepel suiker
  • vanille ijs

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

Voorbereiding
  1. Warm de oven voor op 180°
Bereiding
  1. Meng het amandelpoeder met de bloem, Solo light vloeibaar, suiker en de wortelen. Klop het eiwit stijf en spatel het onder de rest.
  2. Giet in indivuduelen bakvormjes en bak ze af op 180° . Prik er met een spiesje in om te zien of ze gaar zijn.
  3. Laat de cakejes daarna afkoelen.
  4. Klop de room op met de suiker en de geraspte kokos.
  5. Snij de passievruchten in twee en lepel het sap en de pitjes over de kokosroom.
Serveer de room met het ijs en de wortelcake.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.