use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Wilde rijst met zoetzure saus, scampi en veldsla
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Wilde rijst met zoetzure saus, scampi en veldsla

Wilde rijst met zoetzure saus, scampi en veldsla

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 16 scampi
  • 200 gram veldsla
  • 2 appel
  • 1 handje gemengde noten
  • 4 eetlepels cider-azijn
  • 300 gr zakje wilide rijst
  • 1 eetlepel Solo vloeibaar
  • 8 eetlepels olijfolie
  • 1 zakje Knorr Kant-en-Klare Saus Zoetzuur

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Kook de wilde rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit een beetje Solo in de koekenpan en bak hierin de scampi rondom aan. Doe er de saus bij en laat ze even mee opwarmen.
  2. Was de sla, verwijder de worteltjes en doe in een schaal. Schil de appel, snij in blokjes en meng door de sla, samen met de noten. Klop 8 eetlepels olijfolie op met 4 eetlepels ciderazijn en breng op smaak met peper en zout. Meng door de sla.
  3. Schep de rijst in een yingvorm op de borden. Vlei de saus met scampi er in een yangvorm tegenaan en geef de salade apart.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.