Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
voorgerecht

Warme linzensalade

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd30 min
  • Porties2 porties
gemiddeld
voorgerecht
salade
recipe image Warme linzensalade
  • 50 gram linzen
  • 1 Knorr Bouillonketeltje Groenten
  • 2 el spekjes
  • 2 zongedroogde tomaten op olie
  • 1 el koriander, gehakt
  • 1 bosje rucola
  • 2 sneetjes brood
  • olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  1. Spoel de linzen en zet ze op in een halve liter water met het Knorr bouillonblokje. Kook ze beetgaar in ongeveer 20 minuten.
  2. Bak de spekjes krokant zonder extra vet te gebruiken in een pan met anti-aanbaklaag en laat ze even uitlekken op keukenpapier.
  3. Snijd 2 zongedroogde tomaten op olie in kleine blokjes. Schep de linzen uit de pan met een schuimspaan en meng met de spekjes, de zongedroogde tomaten en de gehakte koriander. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Was en droog een bosje rucola en verdeel over 2 borden. Schep er de warme linzen bovenop.
  5. Lekker met een driehoekje in olijfolie en knoflook gebakken brood.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.