use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Warme linzensalade
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Warme linzensalade

Warme linzensalade

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    2 porties

Ingrediënten
 

  • 50 gram linzen
  • 1 Knorr Bouillonketeltje Groenten
  • 2 el spekjes
  • 2 zongedroogde tomaten op olie
  • 1 el koriander, gehakt
  • 1 bosje rucola
  • 2 sneetjes brood
  • olijfolie
  • 1 teentje knoflook

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Spoel de linzen en zet ze op in een halve liter water met het Knorr bouillonblokje. Kook ze beetgaar in ongeveer 20 minuten.
  2. Bak de spekjes krokant zonder extra vet te gebruiken in een pan met anti-aanbaklaag en laat ze even uitlekken op keukenpapier.
  3. Snijd 2 zongedroogde tomaten op olie in kleine blokjes. Schep de linzen uit de pan met een schuimspaan en meng met de spekjes, de zongedroogde tomaten en de gehakte koriander. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Was en droog een bosje rucola en verdeel over 2 borden. Schep er de warme linzen bovenop.
  5. Lekker met een driehoekje in olijfolie en knoflook gebakken brood.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.