use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Waldkorn met gedroogde tomaat en geitenkaas
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Waldkorn met gedroogde tomaat en geitenkaas

Waldkorn met gedroogde tomaat en geitenkaas

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Kooktijd
    5 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 4 sneetjes waldkorn-brood
  • geitenkaas
  • 2 tomaten
  • Becel Pro-Activ

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Smeer een Waldkorn-boterham in met de Becel en verkruimel er verse geitenkaas over.
  2. Snij een gedroogde tomaat in olie (uit een potje 'pomodori secci') in reepjes en verdeel die over de geitenkaas.
  3. Toedekken met een Waldkorn-boterham.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.