Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Vispotje met kokosmelk

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd10 min
  • Voorbereiding20 min
  • Porties4 porties
duur
hoofdgerecht
Aziatisch
vis
recipe image Vispotje met kokosmelk
  • Solo Vloeibaar
  • 2 teentjes look
  • 1 theelepel korianderzaadjes
  • 1 limoen
  • zout
  • 1 bosje verse koriander
  • 450 g zalmfilet
  • 450 g roodbaarsfilet (of andere vaste vis)
  • 1 stukje verse gember
  • 1 paprika
  • saffraan
  • 4 dl kokosmelk
  1. Snijd de visfilets in stukken van ± 3 cm.
  2. Snijd de paprika middendoor, haal er de zaadlijsten uit en snijd in dunne repen.
  3. Hak de look en gember fijn.
  4. Maak de korianderzaadjes fijn met de vijzel.
  5. Snijd de limoen in partjes en hak de verse koriander grof.
  6. Verwarm een kookpot met Solo Vloeibaar en stoof er de look, gember, reepjes paprika en gebroken koriander in.
  7. Voeg de kokosmelk toe en breng aan de kook.
  8. Leg er de stukken vis, de limoenpartjes en saffraandraadjes in.
  9. Breng weer aan de kook, dek af en laat 5 minuten sudderen.
  10. Zet van het vuur en garneer met verse koriander.
Serveer met basmatirijst.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.