hoofdgerecht
Vispotje met kokosmelk
Geef score
Kooktijd10 min
Voorbereiding
Porties

- Solo Vloeibaar
- 2 teentjes look
- 1 theelepel korianderzaadjes
- 1 limoen
- zout
- 1 bosje verse koriander
- 450 g zalmfilet
- 450 g roodbaarsfilet (of andere vaste vis)
- 1 stukje verse gember
- 1 paprika
- saffraan
- 4 dl kokosmelk
- Snijd de visfilets in stukken van ± 3 cm.
- Snijd de paprika middendoor, haal er de zaadlijsten uit en snijd in dunne repen.
- Hak de look en gember fijn.
- Maak de korianderzaadjes fijn met de vijzel.
- Snijd de limoen in partjes en hak de verse koriander grof.
- Verwarm een kookpot met Solo Vloeibaar en stoof er de look, gember, reepjes paprika en gebroken koriander in.
- Voeg de kokosmelk toe en breng aan de kook.
- Leg er de stukken vis, de limoenpartjes en saffraandraadjes in.
- Breng weer aan de kook, dek af en laat 5 minuten sudderen.
- Zet van het vuur en garneer met verse koriander.
