Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Varkensfilet met gesmolten Comté en morieljes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd5 min
  • Voorbereiding10 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
hoofdgerecht
Belgisch
vlees
recipe image Varkensfilet met gesmolten Comté en morieljes
  • 200 g verse morieljes
  • 4 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 1 sjalot, gesnipperd
  • 4 eetlepels walnoten
  • 0.5 dl kalfsfond
  • 0,5 dl light room
  • 800 g varkensfilet
  • 4 plakjes Comté
  1. Maak de morieljes goed schoon.
  2. Stoof de morieljes in een beetje Solo en voeg de sjalot toe.
  3. Voeg de kalfsfond en de room toe en laat lichtjes inkoken tot een gebonden saus.
  4. Klop het vlees lichtjes plat.
  5. Bak het gaar in de Solo .
  6. Leg na drie vierde van de baktijd de Comté en de walnoten op het vlees.
  7. Schik de plakjes vlees op warme borden en giet de saus ernaast.
Dien op met een lepel romige aardappelpuree.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.