use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Toast met mozarella, gandaham en ruccola
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Toast met mozarella, gandaham en ruccola

Toast met mozarella, gandaham en ruccola

Gandaham is een écht Belgische product.

Het is een rauwe ham gedroogd met zeezout waardoor hij zijn unieke zachte smaak krijgt.

Probeer de Gandaham eens in dit lekker voorgerechtje.

Gandaham is een écht Belgische product.

Het is een rauwe ham gedroogd met zeezout waardoor hij zijn unieke zachte smaak krijgt.

Probeer de Gandaham eens in dit lekker voorgerechtje.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • Ingrediënten::
  • 16 sneetjes wit brood
  • 4 bolletjes mozarella
  • 8 plakken Gandaham
  • 1 eetlepel Knorr Jardinesse Basilicum
  • 2 rijpe tomaten
  • 1,5 dl Bertolli olijfolie
  • 1 pakje notensla

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Bereiding:Snijd de korsten van het brood.
  2. Snij de mozarella en de tomaten in schijfjes.
  3. Bestrijk het brood met de Knorr Jardinesse Basilicum.
  4. Beleg met de mozarella en tomaat.
  5. Bedek met een plakje ham en dek af met een 2de sneetje brood.
  6. Strijk vervolgens in met olijfolie en rooster enkele minuutjes in een hete oven.
  7. Werk af met een blaadje notensla.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.