use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Stoofpotje met boleten en worstjes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Stoofpotje met boleten en worstjes

Stoofpotje met boleten en worstjes

Met gestoofde worstjes, aubergine en tomaten zet je dit heerlijke gerecht op tafel. De saus op basis van gevogeltefond, rode wijnazijn combineert uitstekend met het gerecht en de kastanjes geven een lekkere bite.

Maak van perugine worst, aubergine en tomaten dit heerlijke gerecht. De saus wordt gemaakt van gevogeltefond, rode wijnazijn en de kastanjes geven een lekkere bite aan het gerecht.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Op tijd klaar
    20 min
  • Porties
     
    3 porties
  • Moeilijkheid
    lage moeilijkheid

Ingrediënten
 

  • 2 aubergines
  • 50 g Solo margarine
  • 1 teentje look gepeld
  • 1 takje rozemarijn
  • 2 tomaten
  • 500 g paddenstoelen (boleten), in twee gesneden
  • 240 g gekruide varkensworst
  • 3 el rode wijnazijn
  • 150 ml gevogeltefond
  • 80 g kastanjes

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Schil de aubergines, snijd ze in rondjes en bak ze dan in een braad-/stoofpan in de helft van de Solo met het teentje look en het takje rozemarijn.
  2. Ontpit de zwarte tomaten, snijd ze in plakjes en leg ze op de aubergines.
  3. Stoof in een andere braad-/stoofpan in de rest van de Solo de boleten en de worstjes en blus ze op het einde van de kooktijd met de rode wijnazijn en de gevogeltefond.
  4. Leg de boleten en de worstjes in de stoofpan met de aubergines en de tomaten. Voeg de kastanjes en de jus van de worstjes toe en laat 5 min. afgedekt staan.
  5. Dit is een recept van “Le Creuset”
Serveer het stoofpotje met boleten en worstjes met pasta.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.