use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Stoofappels met geitenkaas
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Stoofappels met geitenkaas

Stoofappels met geitenkaas

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Kooktijd
    12 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 4 stoofappels
  • grof gehakte walnoten
  • 0.5 citroen
  • honing
  • 8 schijfjes geitenkaas
  • peper

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snijd de appels in 2 en schik ze in een ovenschotel met het snijvlak naar boven.
  2. Druppel er het citroensap over.
  3. Verdeel er de honing over en leg op ieder een schijfje kaas.
  4. Breng op smaak met de peper.
  5. Schuif ze in een op 160° voorverwarmde oven tot de kaas licht kleurt.
  6. Strooi er de noten over, net voor het opdienen.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.