use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Stoemp met bieslook, zilveruitjes en grijze garnalen
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Stoemp met bieslook, zilveruitjes en grijze garnalen

Stoemp met bieslook, zilveruitjes en grijze garnalen

Deze stoemp met garnalen bewijst hoe lekker simpele kost kan zijn. Je zet hem bliksemsnel op tafel met maar een paar eenvoudige ingrediënten. Zeker proberen!

van Jeroen de Pauw

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 600 g grijze garnalen
  • Solo Vloeibaar Light
  • 800 g puree-aardappelen
  • peper en zout
  • 20 diepvries- of verse zilveruitjes
  • bieslook
  • nootmuskaat
  • 1 potje zure room
  • 1 krop sla
  • olijfolie
  • azijn

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Schil de aardappelen en snij ze in blokjes. Kook ze vervolgens in gezouten water.
  2. Giet af en pureer.
  3. Hak de zilveruitjes en de bieslook fijn en voeg bij de puree. Voeg er ook flink wat Solo Vloeibaar Light aan toe en kruid af met peper, zout en nootmuskaat.
  4. Vul een ring met een laagje puree en een laagje grijze garnalen.
  5. Werk af met een lepeltje zure room en verwijder de ring.
  6. Dien op met een groene salade en een vinaigrette van olijfolie, azijn, peper en zout.
Kies voor een superluchtige stoemp met garnalen liefst zachtkokende aardappelen, zoals bintjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.